19 / 03 / 2024

Çanakkale Seramik, Wabi ile çağdaş ve estetik mekanlar yaratıyor!

Çanakkale Seramik, Wabi ile çağdaş ve estetik mekanlar yaratıyor!

Çanakkale Seramik’in lüks ürün grubuna eklediği, büyük ebatlı ürün gamının prestijli koleksiyonu Wabi; farklı tipolojilerden oluşan ‘Koru’, ‘Iwa’, ‘Maburu’ ve ‘Shiro’ serileri ile çağdaş ve estetik mekanlar yaratıyor.



Seramik karoda geliştirdiği özel tasarımlarla bilinen kalıpların ötesine geçerek, tüketici tercihlerinde ilk sıraya yerleşen Çanakkale Seramik, büyük ebatlı yeni koleksiyonlarında, şıklığı ve görsel zenginliği bir arada sunuyor. Çanakkale Seramik’in, çimento, taş ve mermer yüzeylerden esinlenerek 34x111 ve 60x60 cm gibi büyük boyutlarda hayata geçirdiği iddialı koleksiyonu Wabi, natürel renkleri ve doğal dokusu ile sadelik ve nesnelliği yansıtıyor. Seri içinde yer alan parlak ve saten yüzey alternatifleriyle birlikte derin yapıdaki kalıpları ile yeni dekor anlayışı sunan koleksiyon, yeni kullanım alışkanlıklarını da beraberinde getiriyor.


Stil sahibi mekanlar

Çanakkale Seramik’in sistemsel bakış açısını ortaya koyan Wabi koleksiyonu, ilk defa sunulan farklı yüzey ve az birimle, ‘modernden klasiğe’ farklı seçeneklere imkan sağlamasını temsil ediyor. Özellikle ev dekorasyonu ile ilgili yenilikleri ve trendleri takip eden tüketicilerin beğenisini kazanan Wabi koleksiyonu; evlerin şık ve çekici olmasını isteyenlere ‘Koru’, ‘Iwa’, ‘Maburu’ ve ‘Shiro’ serileri ile 4 farklı seçenek sunuyor.


Wabi 'Koru' serisi mekanlara hareket katıyor

Wabi koleksiyonunun çimento beton görünümünde geliştirilen serisi 'Koru', tasarım trendleri doğrultusunda giderek yaygınlaşan beton kullanımını yaşam alanlarına taşıyor. Beton tipolojisinin güçlü görünümü ile derin 3 boyutlu kalıp görüntülerini birleştirerek, mekana beklenmedik bir hareket katıyor. Kemik, bej ve vizon renklerinde üretilen 34x111 cm mat rektifiyeli duvar karoları ve rölyefli dekorlarının yanı sıra, 60x60 cm mat rektifiyeli sırlı porselen yer karoları ile konut içi, banyo, otel, ofis, kafe ve restoranlarda modern seçenekler sunuyor.


Wabi 'Iwa' serisi ile şık ambiyanslar

Doğaltaş tipolojisindeki Wabi 'Iwa' serisi, koleksiyon içinde saten ve mat görünümü arayanlar için zamansız bir stil sunuyor. 'Iwa' serisi, 34x111 cm boyutunda, mat rektifiyeli duvar karoları ve rölyefli dekorlarının yanı sıra, 60x60 cm ebatlı mat rektifiyeli sırlı porselen yer karoları ile birbirinden şık ambiyanslar yaratıyor. Greige, Off-White ve Lime renklerinde üretilen 'Iwa' serisi konut içi, banyo, otel, ofis, kafe ve restoranlara yalın ve şık seçenekler getiriyor.


Wabi 'Maburu' elegan klasik tarzı mekanlara taşıyor

Mermer tipolojisindeki Wabi 'Maburu' serisi, parlak yüzey çeşidi ile modern mekanlara uyum sağladığı kadar, elegan klasik tarz yaratmak isteyen kullanıcılar için de tercih sebebi. Koleksiyon içinde yer alan geniş süpürgelik birimiyle, klasik dokunuş arayanlar için sofistike bir kullanım öneriyor. 'Maburu' serisi, bej ve gri renklerinde üretilen 34x111 cm ebatlı parlak rektifiyeli duvar karoları ve rölyefli dekorları ile birlikte, 60x60 cm parlak, rektifiyeli ve lappaturalı düsük su emmeli yer karoları ile tüketicinin beğenisine sunuluyor.


Wabi 'Shiro' ile çağdaş görünümden klasik dokunuşlara

Wabi 'Shiro' serisi, banyonun vazgeçilmez rengi olan beyazı, farklı dekoratif elemanlarla mekanlara taşıyor. 3 boyutlu kalıpların mekana kattığı farklılığı, altın ve gümüş kullanımlarıyla destekleyen 'Shiro' serisi, mekanlarda kullanıcının isteği doğrultusunda modern ve çağdaş bir görümünden klasik dokunuşlara kadar birçok farklı kullanım sağlıyor. 34x111 cm mat ve parlak rektifiyeli beyaz renkli duvar karoları ve rölyefli dekorları, kullanıldığı mekanlara cazibeli bir hava katıyor.


Geri Dön