23 / 04 / 2024

Çanakkale Seramik, yeni serisi Voyage!

Çanakkale Seramik, yeni serisi Voyage!

Işıltınızı yansıtın sloganıyla sunduğu çarpıcı koleksiyonlarıyla mekânlara değer katan Çanakkale Seramik, yeni serisi Voyage ile banyolarda rüya gibi bir atmosfer yaratıyor. Çanakkale Seramik banyolarda ışıl ışıl bir ambiyans oluşturuyor...



Işıltınızı yansıtın sloganıyla sunduğu çarpıcı koleksiyonlarıyla mekânlara değer katan Çanakkale Seramik, yeni serisi Voyage ile banyolarda rüya gibi bir atmosfer yaratıyor. 


Elmasın parlaklığı, kristallerin ışıltısı ve yıldızların ışığını tek seride buluşturan Çanakkale Seramik, banyolarında ışıl ışıl bir ambiyans oluşturmak isteyenlere Voyage serisini sunuyor. 


Voyage serisi, ışıltılı özel dokusuyla banyolara göz alıcı ve etkileyici bir hava katarken, 3 boyutlu özel parçaları, dantel etkisi veren çiçekli dekorların yanı sıra modern görünümdeki geometrik dekorlarla banyoları zenginleştiriyor. 


Beyaz, kırmızı, antrasit renkleri ve 30x60 cm ebadı ile her banyoya uyan seri, banyolara çarpıcı bir görsellik kazandırıyor. Kullanıcılar, seçkin mekânlar için estetik çözümler sunan Voyage serisinin 45x45 cm ebatlı sırlı granit yer karolarını, ıslak zeminler dışında evin diğer yaşam alanlarına da taşıyabiliyor. 



Geri Dön