25 / 04 / 2024

Çanakkale Troia Palace 3. etabıyla satışta

Çanakkale Troia Palace 3. etabıyla satışta

Mim İnşaat A.Ş' nin Troia Palace Konsept projesi ile ucuz, hızlı ve kaliteli konut üreterek hem vatandaşların hem de arsa sahiplerinin dikkatini çekti



Bugüne kadar görülmemiş ödeme seçenekleri sunan bu kampanyaya katılanlar; Troia Palace da 1+1, 2+1 ve 3+1 Dubleks yaşam alanlarına 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla sahip olabiliyorlar.

Çanakkale'nin yeni yerleşim merkezlerinden Atatürk caddesi ve Troia caddesi arasında konumlandırılan Troia Palace, modern mimarisi, kusursuz kalite anlayışı ve herkese uygun ödeme koşulları ile ile rüya gibi bir yaşam sunuyor. aynı zamanda benzer hayat tarzına sahip insanları buluşturan benzersiz bir yaşam alanı olmasıyla öne çıkıyor.

Satışa sunumu ile büyük ilgi gören Troia Palace Etap I ve II in satışları tamamlandı. İlk iki etapta 80 konutun teslim edileceği projede III etap çalışmaları da gelen yoğun ilgi karşısında hız kazandı.

Finansbank ile gerçekleştirilen ortak çalışmanın sonucu Türkiye `de sayılı projelere tanınan cazip kampanyalarla 0-120 ay kredi kullanmak isteyen müşterilerimize projeye özel faiz oranları ile online kredi üretebiliyoruz.

Troia Palace projesi ile ilgili ile ilgili olarak Mim Troia Concept Proje Satış Yönetmeni Tuba Ezer; "Kampanyayla ev satın almak isteyenler, bütçelerine uygun peşinatlarla Ev sahibi olabilecekler. Eylül ayı itibariyle ödemelerini 120 aya kadar taksitlendirebilecek ve tapularını hemen alabilecekler. Ocak ayından itibaren taşınacakları yeni evlerinde, taksitlerini kiraya eş değer rakamlarla ödeyerek hem yeni bir ev sahibi olabilecek, hem de kiradan kolayca kurtulabilecekler. Satın aldığı evi kiraya verenler ise taksitlerini kiracılarına ödetebilecekler. Örneğin her 10 bin TL peşinat veren müşterilerimiz 25 bin TL'lik daireler için aylık 255 TL ye konut sahibi olabileceklerdir" dedi.

Hürriyet Emlak


Geri Dön