25 / 04 / 2024

Çanakkale Uni Life Kepez'de 250 TL taksitle!

Çanakkale Uni Life Kepez'de 250 TL taksitle!

Mim İnşaat'in 22 bin 500 TL´den başlayan  fiyatlarla satışa sunduğu Uni Life projesinde dairelerin yüzde 70 satıldı



Çanakkale´nin eşsiz doğası ve denizini birleştiren Uni Life'da studio daireler 22 bin 500´den, 1+1 daireler 35 bin 500´den, 2+1 daireler 51 bin 500´den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Çanakkale´nin yükselen değeri Kepez'de; üniversite, alışveriş merkezleri ve yaşam alanlarının ortasına konumlandırılan, panoramik boğaz ve orman manzaralı proje; şehirdeki tüm müzelere, kalelere ve Savaş alanlarına 5- 10 dakika, Şehitler Abidesi'ne 30 dakika, Troia antik kentine 30 dakika, Assos antik kentine ise 1 saatlik mesafede gerçekleştirilecek.

UNI LIFE projesine Çanakkale ve Türkiye´nin birçok bölgesinden gelen talepleri ve gördüğü yoğun ilgiyi değerlendiren firma yetkilileri şu açıklamalarda bulundu.

"Öncelikle Halkımızın projelerimize gösterdiği yoğun ilgiye çok teşekkür ederiz. Çanakkale´nin turistik bir üniversite şehri ve yükselen bir marka şehir olması, hemen hemen herkesin mutlaka görmek, gezmek istediği, hatta metropollerin karmaşasından ve stresinden bunalan yaşamının kalan kısmını burada geçirmeyi arzu ettiği, enerjisi ve sosyal hayatı çok renkli ama bir o kadar da huzurlu bir şehir olan Çanakkale gibi bir lokasyonda gerçekleştirdiğimiz fonksiyonel projeler gerek kullanım gerekse yatırım amaçlı tercih ediliyor. Çanakkale başlı başına konut satın almak için yeterli bir sebep. Biraz da güçlü, güvenilir ve sıra dışı mimari projeleri uygun fiyatlarla müşterilere sunan firma olduğunuz zaman başarı kaçınılmaz oluyor.  Müşterilerimiz, Finansbank ile yaptığımız özel proje anlaşması doğrultusunda, 120 aya kadar varan mortgage kredisi ile, yüzde 25 oranında peşinat verilmesi halinde yaklaşık 250 TL taksitle satın alınabiliyor. Konutun kira gelirleriyle bile, ev taksitlerini rahatlıkla ödeyerek konut sahibi olunabiliyor."   

www.mim-uni.com

0 286 217 03 30

 


Geri Dön