19 / 04 / 2024

çanakkale'de icradan 1 milyon TL'ye satılık fabrika binası!

çanakkale'de icradan 1 milyon TL'ye satılık fabrika binası!

Biga İcra Müdürlüğü, çanakkale İli, Biga İlçesi, Balıklıçeşme Köyü, Taşlıtarla Mevkii, 172 ada, 5 parselde yer alan 8 bin 142 metrekare alanlı tarla ile üzerinde yer alan fabrika binasını satışa sunuyor



Biga İcra Müdürlüğü tarafından verilen ilan şu şekilde;

T.C. BİGA İCRA MÜDÜRLÜĞÜNDEN TAşžINMAZIN AçIK ARTIRMA İLANI

Dosya No: 2008/2930

1 -TAPU KAVDI: Biga İlçesi, Balıklıçeşme Köyü, Taşlıtarta Mevkii, 172 ada, 5 parselde, 8142,83 m2 yüzölçümlü, arsa cinsinde taşınmaz, borçlunun hissesi TAM'dır.

ÖZELLİKLERİ : Tapu kaydında arsa cinsinde yazmakta ise de üzerine sanayi tipi büyük fabrika binası yapılmıştır.
Bahçeli nizam sanayi tipi inşaat yapmaya müsaadelidir. Bina yapılmış içine malzemeler konulmuştur. çalışma ve faaliyet yoktur. Üç büyük bina birbirine bitişik yapılmış olup ayrıca bitişiğine sundurma tarzında kapalı çalışma yeri ve binanın yan tarafına gelen-giden araçları ve mallan tartabilecek araç kantarı vardır. Soğuk hava deposu 450 m2 ve Gıda Fabrikası 1200 m2 kullanım alanı vardır.

İMAR DURUMU: Bahçeli nizam sanayi tipi inşaat yapmaya müsaadelidir.

SATIşž SAATİ: 15:00-15:10 Arası MUHAMMEN BEDELİ :1.000.000,00-TL
Satış şžartları:

1-Satış 21.06.2011 günü yukarıda belirtilen saatler arasında İCRA MÜDÜRLÜÄžÜ KORİDORUNDA açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bur artırmada tahmin edilen değerin % 60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış ve paylaştırma giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedele alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartıyla 01.07.2011 günü aynı yer ve saatler arasında ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da rüçhanlı alacaklıların alacakları toplamını, satış ve paylaştırma giderlerini geçmesi ve artırma bedelinin malın tahmin edilen
kıymetinin % 40'mı bulması lazımdır. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa Satış talebi düşecektir.

2-Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin %20'si nispetinde pey akçesi veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır.
Satış peşin para iledir. Alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tellaliye resmi, damga vergisi, tapu harç ve masraftan ile K.D. V. alıcıya aittir. Birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir.

3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde haklan tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaştırmadan hariç bırakılacaktır.

4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İki ihale arasındaki farktan ve %10 faizden alıcı ve kefilleri mesul tutulacak ve hiç bir hükme hacet kalmadan kendilerinden tahsil edilecektir.

5- şžartname, ilan tarihinden itibaren herkesin' görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacaktan, başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.

İş bu ilan tebligat yapılamayan ilgililere tebligat yerine kaim olmak üzere ilan olunur. (İİK m. 126)
(*) İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön