25 / 04 / 2024

Çanakkale'de trafik düzenlemesi!

Çanakkale'de trafik düzenlemesi!

Çanakkale İl Trafik Komisyonu kararıyla, yayaların güvenliği ve sosyal alanların arttırılması için İsmetpaşa Mahallesi’ndeki Arslanca Sokak ile Kemalpaşa Mahallesi’ndeki Kemal Yeri Sokak araç trafiğine kapatılacak.



Çanakkale Belediyesi’nin İl Trafik Komisyonu’nun talebi doğrultusunda Arslanca ve Kemal Yeri sokaklarının araç trafiğine kapatılması kararlaştırıldı. Konuyla ilgili Çanakkale Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada; belirtilen sokaklarda yaya sirkülasyonunun fazla olması, yayaların güvenliği ve kentteki sosyal alanların arttırılmasına yönelik girişimler sonucu alınan karar doğrultusunda 28 Kasım Cuma gününden itibaren Arslanca ve Kemal Yeri sokaklarının araç trafiğine kapatılacağı bildirildi.


Ayrıca esnafların yoğunlukta olduğu ve kentlilerin çok kullandığı Kemalpaşa Mahallesi Değirmenlik Sokak’ın da yaya sirkülasyonunun fazla olduğu Cumartesi-Pazar günleri ile arife ve dini bayram günlerinde yaz dönemi 08.00-20.00, kış döneminde de 08.00-18.00 saatleri arasında araç trafiğine kapatılması kararlaştırıldı.



Hürriyet




Geri Dön