26 / 04 / 2024

Canan Residence Ataşehir'de 315 bin TL! Hemen teslim!

Canan Residence Ataşehir'de 315 bin TL! Hemen teslim!

Canan Yapı’nın Ataşehir’de inşa ettiği Canan Residence projesinde konutlar sahiplerine hemen teslim ediliyor. Projede fiyatlar 315 bin TL’den başlıyor…



Canan Residence projesi Ataşehir’de, Canan Yapı tarafından inşa edildi. Projenin yapımı tamamlandı. Konutlar sahiplerine hemen teslim ediliyor. 269 konuttan oluşan Canan Residence’ta konutların yüzde 70’i satıldı.

Canan Residence’ta 1+1'ler 315 bin TL'den, 2+1'ler 516 bin TL'den, 3+1'ler 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede maksimum fiyat ise loft dairelerde 2 milyon 600 bin TL olarak belirlendi.  Firma bünyesinde yüzde 50 peşinatla 24 ay vade farksız taksit yapılıyor ayrıca bankalardan kredi kullanılabiliyor. Canan Residence Ataşehir’de alanları 68 metrekare ile 203 metrekare arasında değişen 1+1'den 4+1'e kadar farklı konut tipleri bulunuyor.

18, 22 ve 32 katlı 3 blokta 269 konuttan meydana gelen Canan Residence’ta 7 yıldızlı otel konforu sunuluyor. Toplam 12 bin 600 metrekare alan üzerine inşa edilen Canan Residence’ın inşaat alanı ise 63 bin metrekare. 2007 yılının Mart ayında inşaatına başlanan Canan Residence’ta yaşam geçtiğimiz ay başladı.

Canan Residence'ta konutların yanı sıra açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk ve süs havuzları, yürüyüş yolları,  çocuk oyun alanları, fitness ve spa merkezleri, altı metre yüksekliğinde kapalı basketbol ve squash salonu, tenis kortu, açık çok amaçlı spor alanı, mini market, kuaför, kuru temizleme, sinema ve toplantı salonu, lobi, restoran ve pool bar, 550 araçlık kapalı otopark bulunuyor.

Canan Residence'ın konut blokları 10 bin metrekareye varan özel bir peyzaj düzeni içinde konumlanıyor. Yeşilin, suyun ve ahşabın armonik birleşimiyle oluşturulan peyzaj düzeni, hem açık mekânlardaki yaşamı yüksek bir standarda ulaştırıyor, hem de çevreye büyük bir estetik kalite katıyor.

Canan Residence'ın eşsiz peyzaj düzeni içinde farklı aktivite alanları yer alıyor. Açık ve kapalı mekânlardan oluşan bu alanlar içinde, tüm düzenlemenin de ana ekseninde konumlanan yarı olimpik yüzme havuzu aynı zamanda genel su kompozisyonunun bir parçasını oluşturuyor. Kapalı yüzme havuzu ise sadece bir etkinlik alanı olarak kalmıyor, zengin iç mimari dekorasyonuyla Canan Residence'ın yaşama kültürünü simgeleyen mekânlardan birine dönüşüyor.

Spor alanları hem açık mekânlarda, hem de kapalı mekânlarda kendini gösteriyor. Çevre düzeninin bir parçası olan basketbol ve voleybol sahası açık alanda yer alırken, kapalı spor salonu aynı imkânları iç mekâna taşıyor.

Spor salonu altyapı ve donanımıyla çağdaş bir etkinlik alanı oluşturuyor. Açık ve kapalı etkinlik alanları içinde tenis kortunun yanı sıra, bilardo ve masa tenisi mekânları bulunuyor. Canan Residence'ın sunduğu her imkân yaşama kültürünü temsil eden özellikler içeriyor: Çok amaçlı fitness salonu, sauna, masaj, sinema, toplantı ve dinlenme salonları... Canan Residence'ta çocuklar da ayrıcalıklı bir yaşama sahip: Tüm spor alanlarının yanı sıra açık ve kapalı çocuk oyun alanları yarının büyüklerine sesleniyor.

Çağdaş yaşamın paylaşımı için mekânlar yaratan Canan Residence, café-bar ve restoranla seçkin ortamlar yaratıyor, dairelere servis imkânı olması ise yaşama kültürünü günün her anına taşıyor. Canan Residence tamamı kapalı 500 araçlık otoparkıyla her daireye en az iki kapalı park yeri imkânı sunuyor, ayrıca misafirlerin de kapalı otoparktan yararlanmasını sağlıyor.

Canan Residence, ana girişten başlayarak tüm binalarda ve otopark alanında 24 saat tam güvenlik altında. Aydınlatmayla donanmış merkezi güvenlik denetimi CCTV kamera sistemiyle destekleniyor. Otopark girişleri otomatik sistemle kontrol ediliyor.

Tüm daireler ve sosyal tesisler sprinkler söndürme sistemiyle donanmış. Her blokta yangına karşı basınçlandırılmış asansör ve merdiven holü ile yangın asansörü var. Yangın asansörüyle birlikte toplam üç asansör aynı zamanda otoparklara ulaşım imkânı veriyor. Elektrik kesintisine karşı jeneratör, tüm dairelerin ihtiyacını karşılayacak su deposu ve su arıtma sistemi Canan Residence'ın standart donanımları arasında bulunuyor.

Anadolu yakasının en sağlam kaya zemine sahip bölgesinde inşa edilen Canan Residence deprem yönetmeliğine uygun olarak tasarlandı. Betonarme ve statik projeleri Prof. Dr. Zekai Celep danışmanlığında hazırlandı ve İTÜ İnşaat Fakültesi tarafından onaylandı. Betonarme taşıyıcı sisteminde C30-C35 beton kalitesi ve uluslararası standartlara uygun St IIIA çeliği kullanıldı. Bina cephelerinin özel mantolama sistemi katlar arasındaki ısı ve ses yalıtımıyla destekleniyor. Isı yalıtımlı alüminyum doğramalar, konforlu ısı yalıtımlı camlar, kalorifer radyatörlerindeki termostatlı vanalar ısınma giderlerinde önemli tasarruf sağlıyor. Brüt 3.20 m olan kat yüksekliği yaşam konforunu artırıyor.

0216 499 93 27 - 28
www.cananresidence.com
[email protected]


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön