18 / 04 / 2024

Canan Rezidans'ta yaşam başladı!

Canan Rezidans'ta yaşam başladı!

Ataşehir"e komşu lokasyonda üç blok halinde yükselen ve 269 konutun bulunduğu Canan Rezidans"ta yaşam başladı. Üç rezidans bloğuna dağılan proje, manzarası ile dikkat çekiyor



Ataşehir"e komşu lokasyonda üç blok halinde yükselen ve 269 konutun bulunduğu Canan Rezidans"ta yaşam başladı. Üç rezidans bloğuna dağılan proje, manzarası ile dikkat çekiyor

Yeni finans merkezi olarak konumlandırılan Ataşehir"e yakın bir lokasyonda yükselen Canan Yapı"nın 60 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirdiği Canan Residence"ta yaşam başladı.

Üç blokta 269 daireden oluşan Canan Residence"ta 1+1 konutlardan 4+1"e   kadar 8 ayrı tip daire yanında her blok üstünde bir de penthouse daire bulunuyor. Daireler 13. kattan itibaren İstanbul manzarasının yanı sıra adalar, Marmara Denizi ve çamlıca"yı da görüyor.

Anadolu yakasının en sağlam kaya zeminine sahip bir bölgede yer alan ve bunu İTÜ İnşaat Fakültesi"ne onaylatan Canan Rezidans, 2005 yılından bu yana devam ettirdiği inşaat çalışlarını bitirerek rezidanstaki konutları yeni sahipleri ile buluşturdu.

Sosyal imkanlar aidatsız
Mimar Tanju Özelgin"in dekore ettiği sosyal yaşam alanlarından konut sahipleri spa merkezi, fitness, kapalı basketbol salonu, squash ve tenis kortları gibi konut sahipleri üyelik aidatı ödemeden kullanma imkanına sahip bulunuyor.

˜Nitelikli konut herkesin hakkı"
Türkiye"de nitelikle konut inşasının 2000"li yıllarla birlikte hareketlendiğini belirten Canan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Necati Akyazıcı, inşaat sektörünün genişlemesi ile sanayici bir aileden geldikleri için kendilerinin de inşaata yönelerek Canan Rezidans"ı gerçekleştirdiklerini belirtti. 2005 sonrasında arsa topladıkları Ümraniye şžerifali"de 12 bin 600 metrekare arsa üzerine Canan Residence"ın inşasına başladıklarını anlatan Akyazıcı, œBiz sektöre uzun vadeli bakıyoruz. Kalite ve nitelikte fark yaratan projeler geliştirmeyi ve ileriki zamanlarda da kalıcı olmayı istiyoruz. Projemizde ölçekten ziyade niteliğe önem verdik. Geldiğimiz noktada gerçekten Canan Residence lüks konut anlayışında çıtayı yükseltti diye konuştu.

˜Rekabet tüketiciye yaradı"
Rekabettin tüketiciye yaradığının altını çizen Akyazıcı, beklentinin yükseldiğini ve geçmişte lüks olarak nitelendirilen birçok özelliğin artık orta seviyedeki projelerde de standartlaştığını dile getirdi. Türkiye"nin yeni tanıştığı çevre dostu, enerji tasarrufu, ses, ısı ve su izolasyonu gibi konuların artık gündem maddesi olduğuna değinen Özyazıcı, œBiz geleceğin ihtiyaçlarına cevap veren, Batı standardında izolasyon yapan, dış cephesi 50 yıl hiç bakım yapılmasa da ihtiyaca cevap verebilen nitelikte bir bina inşa ettik. Sosyal alanlar ˜göstermelik ve yasak savma" babından değil, pek çok beş yıldızlı otelin GYM salonu ve havuzundan daha iyi oldu. Toplamda sosyal alanlarda İstanbul"da en iyiler arasında olduğumuzu iddia edebilirim. Biz bu konforu konut sahiplerinin hizmetine sunduk dedi.

İnşaata hedeflerini ilk projede gerçekleştirdiklerini belirten Akyazıcı, œKriz döneminde fark yaratan bir projeyi ortaya koymak kolay değil. Burada konutu olanlar çok şanslı. Kalitemiz bizi geri dönüşü olmayan bir yola soktu. Canan Yapı olarak sektöre yeni bir açılım getirmekten mutluyuz. Bundan sonrada fark yaratan projelerde yer alacak dedi.

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Canan Residence'de yaşam başladı

YENİ finans merkezi Ataşehir yakınında, Canan Yapı'nın 60 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği Canan Residence'ta yaşam başladı. Canan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Necati Akyazıcı, Anadolu yakasının en sağlam kaya zeminine sahip bölgesinde yer alan projenin İTÜ İnşaat Fakültesi' nin onayını taşıdığını belirterek, yüksek üç blokta 269 daireden oluşan Canan Residence' ta 1+1 den 4+1 e 8 ayrı tip daire yanında her blok üstünde bir adet penthouse dairenin bulunduğunu belirtti. Akyazıcı, dairelerin 13'üncü kattan itibaren panoramik İstanbul manzarası içinde adalar, Marmara denizi ve çamlıca'nın yer aldığını ifade etti. Projedeki sosyal yaşam alanlarının dekorasyonunda mimar Tanju Özelgin' in imzsı bulunuyor.
Akşam


Geri Dön