20 / 04 / 2024

Caner Erkin Emirgan'a taşındı!

Caner Erkin Emirgan'a taşındı!

Üç ay önce boşanan Caner Erkin, kendine yeni bir düzen kurdu. Beykoz Konakları’ndaki evini boşaltan futbolcu, Emirgan’da Boğaz manzaralı bir daire kiraladı.





Üç ay önce boşanan Caner Erkin, kendine yeni bir düzen kurdu. Beykoz Konakları’ndaki evini boşaltan futbolcu, Emirgan’da Boğaz manzaralı bir daire kiraladı. Erkin, önceki gün evine girerken görüntülendi. 


Caner Erkin Emirgan a taşındı!


Hürriyet




Haber Takvim Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Asena Atalay’la evliliği 3 ay önce biten Caner Erkin, evini değiştirdi. Yıldız futbolcu, Emirgan’da 4.2 milyon liralık evinde bekar hayatı sürecek!


Fenerbahçeli yıldız Caner Erkin, 6 yıllık eşi Asena Atalay'dan boşandıktan sonra yeni bir hayat kurdu. Evliyken yaşadığı Beykoz Konakları'ndaki villasını 6 milyon dolara satışa çıkaran Caner, kendisine Emirgan'dan bir daire aldı.


Yıldız futbolcu, önceki gün yeni evinin bulunduğu apartmana girerken görüntülendi. Caner Erkin'in Boğaz manzaralı dairesi için 1.6 milyon dolar yani yaklaşık 4 milyon 200 bin lira ödediği öğrenildi..




Aydın HAMZA/Takvim



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Fenerbahçeli Caner Erkin, eşi Asena Atalay’dan boşandıktan sonra tek başına yaşamak için Emirgan’da daire aldı.  Boğaz manzaralı ev, 4.2 milyon lira! Caner-Asena Erkin çifti, boşandıktan sonra kendilerine yeni birer hayat kurdu. Asena Atalay, boşanma öncesi Beykoz'daki villalarından Zincirlikuyu'daki İstanbloom'a taşınmıştı. Caner de geçtiğimiz günlerde Beykoz'dan ayrıldı. 


Vatan



Bu haber Akşam Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Eşi Asena Atalay’dan boşandıktan sonra tek başına yaşamaya başlayan Erkin, bekar hayatı için Emirgan’da daire aldı. Boğaz manzaralı ev, 4.2 milyon lira! Caner-Asena Erkin çifti, boşandıktan sonra kendilerine yeni birer hayat kurdu. Asena Atalay, boşanma öncesi Beykoz’daki villalarından Zincirlikuyu’daki İstanbloom’a taşınmıştı. Caner de geçtiğimiz günlerde Beykoz’dan ayrıldı.


Akşam



Geri Dön