29 / 03 / 2024

Caner Erkin,müteahhitlik belgesini aldı, otel yatırımı için kolları sıvadı!

Caner Erkin,müteahhitlik belgesini aldı, otel yatırımı için kolları sıvadı!

Caner Erkin, müteahhitlik belgesini aldı, otel yatırımı için kolları sıvadı. Adını forma numarasından esinlenip ‘House 88’ koydu. Odalarının her biri 1+1 daire şeklinde planlanan projenin müteahhitliğini ise bizzat Caner üstlendi




Asena-Caner Erkin çiftinden sürpriz hamle... Kıyafet tercihleri ve otomobilleriyle spor medyasında olduğu kadar magazin dünyasında da sık sık gündeme gelen ikili, ticarete soyundu. Asena Erkin’in moda bilgisi nedeniyle çok sayıda isme danışmanlık yapmasının ardından Fenerbahçeli ünlü futbolcu da turizm sektörüne girmek için kolları sıvadı. Türk ekonomisinin en çok gelişme gösteren sektörlerinden biri olan inşaata adım atan yıldız futbolcu, Harbiye’de 54 odalı butik otel açacak. Çift, 2014’ün ilk ayında hizmete girecek otel üzerinde bir yıldır çalışıyordu.


DEKORASYON ASENA HANIM’DAN


Odalarının her biri 1+1 daire şeklinde planlanan projenin müteahhitliğini ise bizzat Caner üstlendi. Bunun için müteahhitlik belgesi alan futbolcunun, lüks otelinin dış cephesi Fransız mimarisinden esintiler taşıyacak. Binanın iç dekorasyonuyla yakından ilgilenen eşi ise sık sık yurtdışına çıkarak otele orijinal parçalar topluyor. 


UĞURLU SAYISI


Caner Erkin’in ilk otel yatırımına bulduğu ismin hikayesi ise ilginç. Yeşil sahada uğurlu olduğuna inandığı 88 numaralı formasını sırtından çıkarmayan Erkin, oteli için de bu sayıyı tercih etti. 88’in bir diğer özelliği ise futbolcunun doğum tarihinin son iki rakamını oluşturması.

 


Akşam


Geri Dön