24 / 04 / 2024

Çankaya Belediyesi'nden 22.4 milyon TL'ye satılık 31 gayrimenkul!

Çankaya Belediyesi'nden 22.4 milyon TL'ye satılık 31 gayrimenkul!

Mülkiyeti Çankaya Belediyesi'ne ait olan 31 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satışı 7 Temmuz 2015 günü saat 14:00 ile 16:30 arasında gerçekleşecek.



Mülkiyeti Çankaya Belediyesi'ne ait olan 31 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.  Satışa konu olan taşınmazların teklifleri ihale günü saat 12:00'ye kadar verilebilecek. Taşınmazların ihalesi 7 Temmuz 2015 günü saat 14:00 ile 16:30 arasında yapılacak.


İhaleye katılabilme şartları

1- İhale ilanda belirtilen tarih ve saatte Belediye Başkanlığımızın Ziya Gökalp Caddesi No: 11 B2 Blok 9. kat adresindeki Çankaya Belediyesi Encümen Salonunda yapılacaktır.


2 - İhale ile ilgili şartname. çalışma saatleri içerisinde Ziya Gökalp Cad. No: 11 A1 Blok 6. kat Kızılay /  Ankara  adresindeki Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden 100.00 TL (yüz lira) karşılığında temin edilebilir.


3 - İhaleye girecek kişilerin;

Kanuni ikametgah sahibi olmaları ve ikametgah belgesini; isteklilerin bir tüzel kişi olması halinde; Şirketse Ticaret Odasına kayıt belgesi ile Şirket imza sirkülerini; Dernek veya Vakıfsa taşınmaz mal satın alma yetkisini gösterir genel kurul kararı ile teklifte bulunacak kişilerin yetki belgesinin noter onaylı suretini; Ortak girişim olarak gireceklerin noter tasdikli ortak girişim beyannamesi. Ortaklık sözleşmesi ile ortak girişimi oluşturanların imza sirkülerini. geçici teminata ait makbuzu (geçici teminat banka teminat mektubu olması halinde. Banka mektubu limit içi ve süresiz olması gerekmektedir). İhale dosyasının idareden satın alındığına dair dosya alındı makbuzunun aslını; İhale konusu taşınmazın yerinde görüldüğüne dair Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden alınacak yer görme belgesini; sözleşme ve şartnameleri okuyup kabul ettiğine dair taahhüt belgesini; dış zarfa koymaları. teklif mektubunu şartname ekinde bulunan örnek mektuba uygun olarak doldurmaları ve tekliflerinde ada, parsel numarasını ve teklif edilen bedeli açık ve kesin olarak yazmaları ihaleye iştirak eden tarafından imzalanarak iç zarfa koymaları gerekmektedir.

4- Tekliflerin ihale günü saat 12.00’ye kadar ihalenin yapılacağı Encümen Başkanlığına (Ziya Gökalp Caddesi No: 11 B1 Blok 8. kat adresinde bulunan Yazı İşleri ve Kararlar Müdürlüğü’ne teslim edilmesi gerekmektedir.

5 - İhaleye posta ile katılmak mümkündür. İhaleye posta ile iştirak edeceklerin Şartname hükümlerine uygun olarak düzenleyecekleri tekliflerini. ihale günü saat 12.00’ye kadar Belediye Başkanlığımızın Ziya Gökalp Caddesi No: 11 B1 Blok 8. kat Kızılay/ANKARA adresine iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla gönderebilecektir. Teklifler; teklif edilen değer ihaleye iştirak edenin son teklifi olarak değerlendirilecektir. Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

6 - Belediyemizce satışı yapılacak ilanda belirtilen taşınmazlardan 31. sıra nolu hariç diğerleri; 3065 Sayılı KDV Kanununun 17. Maddesinin 4. Fıkrasının (r) bendine göre KDV istisnasına tabi olduğundan, bu satışlardan KDV tahsilatı yapılmayacaktır.

7 - Telefon: 0 312 458 89 00/2240 - 2241 - 2244      Faks: 0 312 458 90 76

8 - İdare İhaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

İlan olunur.



İlanın tam metni için tıklayın


Geri Dön