18 / 04 / 2024

Çankaya Cubes Ankara konut fiyatları!

Çankaya Cubes Ankara konut fiyatları!

Firma: Nuhoğlu İnşaat-Dalgıç GY

Proje: Cubes Ankara

2 blok olarak hayata geçirilen Cubes Ankara projesi Nuhoğlu İnşaat-Dalgıç GY ortaklığı ile yükseliyor. Cubes Ankara ofis fiyatları 295 bin TL'den başlıyor...



Konut, ofis, alışveriş alanları, otel ve eğlence olarak karma konsepte sahip  Cubes Ankara  projesi 36 ay sonra teslim edilecek. Proje, Özelleştirme İdaresi’nden 2014 yılında 160 milyon liraya alınan 20 dönüm arsa üzerinde yükselecek. 


Cubes  Ankara  Konutları projesinde isteyenler konut ve ofis alanlarını birleştirerek daha geniş şekilde kullanabiliyor. 1+1'den 5+1'e kadar konut seçenekleri bulunan projede Nuhoğlu İnşaat-Dalgıç GY imzası bulunuyor. 


Çankaya Cubes Ankara projesinin A bloğunda konut ve exclusive rezidanslar, B bloğu ise ofis ve otel olacak. Cubes Ankara projesinde 85 bin metrekarelik alan satılabilir konut ve ofis alanı, 44 bin metrekarelik alan ise ticari alandan oluşuyor. 


Çankaya Cubes Ankara konut fiyatları!

Cubes Ankara ofis satış fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. İki blok olarak planlanan Çankaya Cubes Ankara projesinde en küçük birim 50 metrekarelik bir küp olarak tasarlanıyor. Projedeki konutların metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor.


Cubes Ankara Adres: Çukurambar Mah. 1424 Cad. No:6 Çankaya/ Ankara


Cubes Ankara iletişim:

Tel: 444 22 87

Web: www.nuhogluinsaat.com.tr/tr/konut-projeleri/cubes-ankara

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön