24 / 04 / 2024

Canopyby Hilton otel İzlanda'da açılacak!

Canopyby Hilton otel İzlanda'da açılacak!

Canopyby Hilton ve IcelandairHotels, Canopy’nin İzlanda’nın başkenti Reykjavik’teki ilk oteline ilişkin planlarını açıkladı. Lansmanı Ekim 2014’te yapılan markanın portföyündeki ilk otelin Canopy Reykjavik | City Centre olması bekleniyor.



Hilton Worldwide’ın(NYSE: HLT) iş veya tatil amacıyla seyahat edenlerin yaşam tarzı segmenti anlayışını yeniden tanımlayan yeni otel markası Canopyby Hilton ve IcelandairHotels, Canopy’nin İzlanda’nın başkenti Reykjavik’teki ilk oteline ilişkin planlarını açıkladı. Lansmanı Ekim 2014’te yapılan markanın portföyündeki ilk otelin Canopy Reykjavik | City Centre olması bekleniyor.


Hilton Worldwide Avrupa ve Afrika Geliştirmeden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Patrick Fitzgibbon “Reykjavik inanılmaz bir enerjiye sahip ve ilk Canopyby Hilton otelimiz için de çok uygun bir yer” ifadesini kullandı ve ekledi: “İzlanda, ülkenin küresel bir cazibe merkezi olarak bağlantılarını ve görünürlüğünü artıran Icelandair’in çabaları sayesinde önemli bir destinasyon haline gelmeye başladı. Son 15 yıl içerisinde İzlanda’ya gelen ziyaretçi sayısı üç kattan fazla arttı  ve Canopy Reykjavik | City Centre da şehrin canlı turistik yaşamına ivme kazandıracak.”


Açık ve aydınlık lobisi ile rahatlık hissi uyandıran alanlarıyla yerel estetik anlayışına uygun olarak tasarlanan otelin 2016 başlarında açılması planlanıyor. 


Geri Dön