19 / 04 / 2024

Capatect elastik tuğlalar Colin’s mağazalarında kullanılacak!

Capatect elastik tuğlalar Colin’s mağazalarında kullanılacak!

Filli Boya Yalıtım Capatect ’in, Colin’s ile gerçekleştirdiği iş birliği sonucu, yapılarda iç ve dış cephelerin dekorasyonu için kullanılan Capatect Elastik Tuğla, Colin’s mağazalarında kullanılacak.




Filli Boya Yalıtım Capatect’in, Colin’s ile gerçekleştirdiği iş birliği sonucu, yapılarda iç ve dış cephelerin dekorasyonu için kullanılan Capatect Elastik Tuğla, Colin’s mağazalarında kullanılacak.


Su buharı geçirme kabiliyeti yüksek olan Capatect Elastik Tuğla, yapıların nefes almasını engellemediği gibi, sağlıklı ve nem tutmayan mekanların da oluşmasını sağlıyor. Ürünün en büyük avantajlarından birisi de ekstra derz uygulamasına gerek olmaması. Kendi yapıştırıcısı aynı zamanda derz dolgusunu oluşturduğundan, derze denk gelen yapıştırıcı ince bir fırça ile düzlenerek uygulama işlemi tamamlanıyor. Böylece işçilikten de tasarruf sağlanıyor.


Capatect Elastik Tuğla; Hazan, Kiremit, Açık Kiremit, Sahra, Açık Sahra, Tundra ve Kiremit Mix olmak üzere 7 farklı renk ve Flat, Rustik olarak 2 doku alternatifi ile sunuluyor. Kiremit Mix modeli, bir kutuda 3 farklı ton kiremit renginden oluşuyor. Ayrıca köşe dönüşlerinde aynı model ve doku alternatifleri ile üretilen Capatect Elastik Köşe Tuğlalar kullanılıyor.




Geri Dön