25 / 04 / 2024

Caprice Gold Bayrampaşa satılık!

Caprice Gold Bayrampaşa satılık!

Firma: Jetpa Holding

Proje: Caprice Gold

Caprice Gold Bayrampaşa satılık 1+1 günlük devremülk odaların fiyatları 21 bin liradan başlıyor. Projede peşin veya vadeli ödeme yapılabiliyor...



Jetpa Holding tarafından Bayrampaşa'da devremülk projesi olarak hayata geçirilen  Caprice Gold  projesi 20 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. İnşaat çalışmalarının devam ettiği projede peşin ya da vadeli ödeme yapılabiliyor.


Caprice Gold Bayrampaşa projesinde toplam 14 adet kral daire, 234 adet özel saray odası ve 300 adet saray odası bulunuyor. Projede yer alan odaların büyüklükleri 17 metrekare ile 34 metrekare arasında değişiyor.


26 katlı olarak yükselen Caprice Gold Bayrampaşa satılık devremülklerin teslimleri 2013 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. 


Caprice Gold Bayrampaşa satılık 1+1 günlük devremülk odanın fiyatı 21 bin TL'den başlıyor. 7+7 günlük devremülk odanın fiyat ise 170 bin 81 TL'den başlıyor. Bu oda tipinin aylık 1.926 TL kira getirisi bulunuyor.


Caprice Gold Bayrampaşa satılık devremülk fiyatları dönemlerine göre değişiyor. Caprice Gold Bayrampaşa satılık devremülkler hakkında daha detaylı bilgi almak için ve dönem fiyatlarını öğrenmek için satış ofisini arayabilirsiniz. 


Caprice Gold Bayrampaşa satılık!


Telefon: 444 44 25

Web Adresi: www.caprice.com.tr

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön