25 / 04 / 2024

Caprice Gold Bayrampaşa satış ofisi!

Caprice Gold Bayrampaşa satış ofisi!

Firma: Jetpa Holding

Proje: Caprice Gold

Caprice Gold Bayrampaşa satış ofisi ile 444 44 25 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Caprice Gold İstanbul Bayrampaşa projesinin 2014 yılının başında hizmete açılması hedefleniyor...




26 katlı tek yatay blok olarak inşa ediliyor olan  Caprice Gold  projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Bayrampaşa ilçesinde hayata geçiriliyor. Caprice Gold Bayrampaşa projesi devremülk konseptinde hazırlanan bir projedir.


Caprice Gold Bayrampaşa projesinde odalar 17 metrekare ile 34 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Caprice Gold Bayrampaşa projesinde 234 özel saray odası, 300 saray odası ve 14 kral dairesi yer alıyor.


Caprice Gold Bayrampaşa satış ofisi ile 444 44 25 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. 20 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Caprice Gold Bayrampaşa projesi ORA Alışveriş Merkezi'nin yanında inşa ediliyor.


Caprice Gold Bayrampaşa projesinde sauna, fitness merkezi, buhar odası, spor alanları, kapalı otopark, vale, yüzme havuzu gibi sosyal donatılar yer alıyor. Caprice Gold Bayrampaşa projesinin 2014 yılının başında açılması planlanıyor.



Caprice Gold Bayrampaşa satış ofisi!

Caprice Gold Bayrampaşa adres : Bayrampaşa, Forum İstanbul, ORA AVM yanı, 34035 İstanbul



Caprice Gold Bayrampaşa satış ofisi

Telefon: 444 44 25

Web Adresi: www.caprice.com.tr


projeye sor



Geri Dön