19 / 04 / 2024

Caprice Gold mağdurları yarın miting yapacak!

Caprice Gold mağdurları yarın miting yapacak!

Fadıl Akgündüz’ün Bayrampaşa’da hayata geçirdiği 7 yıldızlı Caprice Gold projesinden devremülk alan vatandaşlar yarın saat 13:00'de Bayrampaşa'daki Caprice Gold önünde toplanıp bir basın açıklaması yapma kararı aldı.




Caprice Gold ve Caprice Maldivler projelerinde devre mülk satışı yaptığı kişilerden para topladığı halde projeleri tamamlamadığı gerekçesi ile hakkında soruşturma başlatılan Fadıl Akgündüz sevk edildiği İstanbul 9’uncu Sulh Ceza Hakimliğince, tacir ve ya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı suçundan tutuklanmıştı. 


Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz’ün Bayrampaşa’da hayata geçirdiği 7 yıldızlı devre mülk projesi Caprice Gold projesinden devremülk alan vatandaşlar yarın saat 13:00'de Bayrampaşa'daki Caprice Gold önünde toplanıp bir basın açıklaması yapma kararı aldı.


İşte yapılan o açıklama:

Saygı değer üyelerimiz 27.12.2015 pazar saat 13.00 Bayrampaşa Caprice otelin önünde basın açıklaması yapmayı istiyoruz lakin katılımın yüksek olması gerekli çünkü Fadıl ifadesinde sadece bir avuç insan şikayet etmiş onlarda beni engellemek isteyen insanlar olarak belirtmiş buna cevap olarak bu toplantıyı otel önünde basına karşı yapalım.



Neler oldu?

2010 yılında başlayan projenin taahhüt edilen 2013 yılında bitirilememesi nedeniyle kira parası alan mağdurlar, bu paranın da aylardır kendilerine ödenmediğini söyledi. Caprice Gold ve Caprice Maldivler projesi mağdurları, Fadıl Akgündüz ve çalışanları hakkında nitelikli dolandırıcılık yaptıkları gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön