19 / 04 / 2024

Carrefour Ankara AVM 'den yeni yıl kampanyası!

Carrefour Ankara AVM 'den yeni yıl kampanyası!

Yeni yılın en konforlu hediyesine sahip olmak isteyenler  Carrefour Ankara AVM"den alışveriş yapıyor. Yılbaşı dekorları ile ışıl ışıl süslenen Carrefour Ankara AVM yeni yılı œNoel Baba Bandosu ile karşılayacak



Yeni yılın en konforlu hediyesine sahip olmak isteyenler   Carrefour  Ankara  AVM"den alışveriş yapıyor. Yılbaşı dekorları ile ışıl ışıl süslenen Carrefour Ankara AVM yeni yılı œNoel Baba Bandosu ile karşılayacak. Masal anlatan œKonuşan Ağaç da yıl sonuna kadar çocukları eğlendirmeye devam edecek.      

Keyifli alışverişin gözde mekanı Carrefour Ankara Alışveriş Merkezi, Mercedes konforu ile şanslı bir ziyaretçisinin ayağını yerden kesiyor. Carrefour Ankara Alışveriş Merkezi ve FinansBank işbirliği ile 10 Aralık 2010 “ 17 şžubat 2011 tarihleri arasında düzenlenen yeni yıl kampanyasına katılan ziyaretçilerden biri 2011 model Mercedes-Benz C180 kazanacak.
Yeni yıl kampanyasına katılmak isteyen Carrefour Ankara AVM ziyaretçilerinin, mağazalardan toplam 50 TL ve katları tutarında alışveriş yapması yeterli olacak. Kampanya süresince Finansbank kredi kartları ve CardFinans nakit banka kartları ile alışveriş yapanlar ise ekstra şans elde edecek. Katılımlar, Carrefour Ankara AVM"deki kampanya standından yapılacak ve   şanslı ziyaretçi 22 şžubat tarihinde yapılacak çekilişle belirlenecek.

Noel Baba Bandosu ve Konuşan Ağaç ile Yılbaşı Keyfi Yılbaşı dekorları ile ışıl ışıl süslenen Carrefour Ankara AVM ziyaretçileri 30-31 Aralık 2010 tarihlerinde œNoel Baba Bandosuyla yeni yılı karşılayacak. Noel Baba kostümleriyle dolaşacak 5 müzisyen yılbaşı konseptli şarkılarla canlı performans sergileyecek. Masal anlatan œKonuşan Ağaç   da Aralık ayı sonuna kadar çocukları eğlendirmeye devam edecek.

Carrefour   Ankara   AVM"nin kiralama ve yönetimi CEFIC Türkiye tarafından gerçekleştirilmektedir. Türkiye"de 1994 yılından beri faaliyet gösteren CEFIC Türkiye, danışmanlığını yaptığı   şirketlere alışveriş merkezleri ve ticari gayrimenkuller için yatırım, geliştirme, kiralama ve yönetimin   yanı sıra, teknik ve pazarlama alanlarında destek sağlamaktadır. CEFIC Türkiye, uluslararası bilgi birikimi ile yönetimini üstlendiği 710 bin metrekare alışveriş merkezi alanında yılda yaklaşık 75 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlamaktadır.   400 markayı temsil eden 1800 kiracısı olan CEFIC Türkiye"nin kiralama portföyü 125 milyon Euro"nun üzerindedir.


Geri Dön