25 / 04 / 2024

CarrefourSA İstinye hizmete açıldı!

CarrefourSA İstinye hizmete açıldı!

CarrefourSA İstinye ‘çıpa’ konseptiyle hizmete açıldı. Açılışa Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı ve CarrefourSA Yönetim Kurulu Başkanı Ata Köseoğlu da katıldı.




Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki CarrefourSA, yenilediği İstinye Hipermarketini ‘çıpa’ konseptiyle vatandaşların hizmetine açıldı.


Açılışa, Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı ve CarrefourSA Yönetim Kurulu Başkanı Ata Köseoğlu, CarrefourSA Genel Müdürü Z. Hakan Ergin, Hiper Satış Direktörü Şenol Arpacı ve İcra Kurulu Üyeleri de  katıldı. Açılışta konuyla ilgili açıklamalar yapan  Ata Köseoğlu, “CarrefourSA, bugün Türkiye’nin 58 şehrinde, 630 market ile yılda 185 milyon kişiye ulaşan dev bir ailedir. Mevcut marketlerimizi tüketicilerimizin ihtiyaçlarına göre yeniden şekillendiriyoruz. İstinye’deki hipermarketimizi, bu anlayışla yeniliyor ve tüketicilerimizle buluşturuyoruz” dedi. Hakan Ergin de, “Yeniliklere İstinye CarrefourSA Hiper’de başladık. 6 milyon TL yatırım yapıldı. 350 kişinin görev yaptığı marketimiz, sahip olduğu ürün yelpazesinden misafirlerine sunduğu hizmet anlayışına, daha rahat bir alışveriş imkânı sağlamasından farklı lezzetlere kapı açan reyon dizilimiyle CarrefourSA’nın bu alandaki cevheri olacak” dedi. 



Hürriyet





Geri Dön