19 / 04 / 2024

Casa De Playa'da yaşam başladı!

Casa De Playa'da yaşam başladı!

Kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği projeleriyle İzmir ve çevresinin modem görünümünde pay sahibi olan Kuryap İnşaat, Çeşme Dalyanköy'de inşaatını tamamladığı Casa De Playa Residence ile dikkat çekiyor.



Dalyanköy Sakızlı Koy mevkiinde, 11 bin metrekare alan üzerine kurulu projenin denize sıfır mesafede olduğunu dile getiren Kuryap İnşaat Yönetim Kurulu başkam Muhsin Dönmez, "Plajdaki ev anlamına gelen Casa de Playa'da 36 adet lüks 2+1 daire bulunuyor. Projemiz satışa başladığımız günden bu yana yoğun rağbet görüyor" dedi. 


Termal keyfi!

Nisan 2012'de yapımına başladıkları ve Haziran 2014'te oturulmaya başlanan Casa de Playa'yı 2 sene gibi az bir zamanda tamamladıklarını dile getiren Dönmez, "Rezidanslar yerli ve yabancılar tarafından satın alınarak ister yaşam alam ister yatnrnı amacı olarak kullanılabiliyor. Ayrıca farklı kiralama sistemleri ile benzersiz biı- kazanç olanağı yaratıyor. 


Bunlardan bazıları yüksek kira geliri, prim potansiyeli, yatırım fırsatı ve en önemlisi kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak bir çatınızın olması" diye konuştu. 

Casa de Playa dairelerinin 79 metrekare ile 142 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip olduğunu ve hepsinin deniz gördüğünü de sözleme ekleyen Muhsin Dönmez, "Dairelerde mutfak, sabit mobilyalar, laminant parke, mermer banyo, kapılar, teraslar ve hayat tarzınıza özel birçok özel imalat ve iç mekan detayı bulunuyor. Antre, hol, mutfak, salon ve yatak odaları 1.sınıf laminant parke, banyo mermer, teras ve balkon zeminleri seramik, merpen kaplamaları mermer olup döşeme kaplamasına uygun bu- renkte yapıldı. 

Sağlamış olduğumuz altyapı ile termal su doğallığım ve keyfim termal havuzda yaz-kış sağlıklı bir şekilde yaşamak mümkün. 


Ayrıca 12 ay boyunca 24 saat Concierge hizmeti, peyzaj hizmetleri, havuz bakımı ve 24 saat güvenlik bnımleriyle rezidans konforu sunuyoruz" dedi. 

Casa de Playa'mn kusursuz bir yaşam için tüm detayların düşünüldüğü, modern mimarinin estetikle buluştuğu benzersiz manzarasr ile yeşili ve denizin mavisinin iç içe geçtiği yaşam alanları sunduğunu da sözlerine ekleyen Dönmez, "Ev sahibi olmak isteyenlerin srrnrlı sayıda kalan rezidanslardan birine sahip olması için çok az zamanları kaldı" diye konuştu. 


Yeni Asır Ek


Geri Dön