28 / 03 / 2024

Casati Boya sosyal medyada!

Casati Boya sosyal medyada!

Boya dünyasındaki gelişmeleri ve dekorasyon önerilerini takip etmek için artık yeni bir adresiniz var. Dekoratif boyalar kategorisinde faaliyet gösteren Casati Boya ve ürünleriyle sosyal medyada.



Boya dünyasındaki gelişmeleri ve dekorasyon önerilerini takip etmek için artık yeni bir adresiniz var. Dekoratif boyalar kategorisinde faaliyet gösteren Casati Boya ve ürünlerine; yenilenen web sitesinin yanı sıra kurumsal Facebook, Twitter ve YouTube sayfalarından ulaşabilirsiniz.

 

Casati Boya; kalite standartlarına uygun, çevreye ve insan sağlığına duyarlı ürünleri pazara sunuyor. Casati ürünlerinin yüzde 80’i su bazlı ürünlerden oluşuyor. Müşteri memnuniyetini temel alan markanın ürün gamında; iç ve dış cephe son kat boyalar, astarlar ve ahşap vernikleri bulunuyor. Yaz-kış sağladığı enerji tasarrufu ile aile bütçesini koruyan ısı yalıtımına yönelik ürün ve hizmetler ise Casatitherm markası ile sunuluyor. Colorline Renklendirme Sistemi ile size özel Casati rengini yaratma şansına da sahipsiniz.


Geri Dön