20 / 04 / 2024

Casilda: Akdeniz ruhunun mobilyadaki adı!

Casilda: Akdeniz ruhunun mobilyadaki adı!

Bütün tasarımlarını “Yaşamak isteyeceğiniz mekânlar” mottosunun ışığında gerçekleştiren İspanyol tasarımcı Ramón Esteve’nin, Talenti için tasarladığı yeni outdoor mobilya koleksiyonu Casilda, açık havada geçirilecek her anı lüks ve stilin büyülü dokunuşuyla eşsiz kılıyor.



İspanyol tasarımcının dehasını kanıtlayan olgu ise bu üçlüye kattığı Akdenizlilik kimliğiyle belirginleşiyor. Talenti’nin bir mobilya serisinden öte bir outdoor projesi olarak nitelendirdiği Casilda koleksiyonu, İtalyan kalitesiyle İspanyol dehasını kusursuz biçimde bütünleştiriyor. Bu denli etkili bir konseptin modüler yapısı ilk başta şaşırtıcı gelse de her parça kendi başına kalitenin ve şıklığın simgesi özelliğini özgürce sergileyerek tam tatmin sağlıyor.


Modüler kanepe, şezlong, masa ve sandalyeden oluşan Casilda koleksiyonunun geneline hâkim olan yumuşak çizgiler, Talenti’nin neden outdoor’un en seçkin markalarından biri olduğunu kanıtlıyor. İtalyan markanın mobilya malzemelerinin geliştirilmesine yönelik sürekli araştırmalarının ortaya çıkardığı hızlı kuruyan köpük dolgu, kanepelerdeki konfor hissini gözle görülebilir hale getiriyor.


HER AYRINTISIYLA BÜYÜLÜYOR

Üretimde kullanılan ahşap, çelik ve mermerin olağanüstü uyumu hangi açıdan bakılırsa bakılsın göz dolduruyor. Talenti, elastik kayışlarla desteklenen geniş ve konforlu koltukların döşemeleri, minderleri ile şezlong yataklarında Dolcevita ve Para Tempotest adlı kumaş türlerini kullanıyor. Her iki kumaş da açık hava yaşantısını sembolize eden hafifliği stilize etmekte büyük başarı sağlıyor.


Kanepelerin, şezlongların, masa ve sandalyelerin ayaklarında kullanılan çelik malzeme ahşapla tam bir uyum içinde bütünleşirken, koltukların kolçaklarında kullanılan mermer parçalar Esteve’nin özel dokunuşunu yansıtıyor. Koleksiyonun parçalarını hâkim olan beyaz, benekli kahverengi ve güvercin renginin armonisi ise göz kamaştırıyor.


Geri Dön