29 / 03 / 2024

Çatalca Belediyesi Meclis Toplantısı gerçekleşti!

Çatalca Belediyesi Meclis Toplantısı gerçekleşti!

Çatalca Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısı bugün 10:30’da belediye meclis salonunda yapıldı. Çatalca Belediye Meclisi, 6 Kasım 2015 Cuma günü saat 10:30’da Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelen maddeleri görüşmek üzere tekrar toplanacak.




Çatalca Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısı bugün saat 10:30’da belediye meclis salonunda yapıldı. Gündemde üç gündem maddesi vardı. Gündemin birinci maddesi “3402 Sayılı Kadastro Kanununun 3. maddesi gereğince, Kadastro ekibiyle birlikte görev yapmak üzere, İlçemiz Akalan Mahallesinin Bilirkişi Seçimi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü'nün teklifi” oylanarak, kabul edildi.


Gündemin diğer iki maddesi olan, “Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemiz Kaleiçi Mahallesi 650 ada 4 parsel sayılı taşınmazın, 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunun Geçici 41. maddesine istinaden SGK Genel Müdürlüğüne devredilmesi ile ilgili Emlak ve Müdürlüğünün teklifi” ile “Müdürlükler arası ödenek aktarması ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi” olan 2 ve 3 numaralı gündem maddeleri ise Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.


Çatalca Belediye Meclisi, 6 Kasım 2015 Cuma günü saat 10:30’da Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelen maddeleri görüşmek üzere tekrar toplanacak.


Çatalca Belediyesi Kasım ayı Meclis gündemi şöyleydi:


1. 3402 Sayılı Kadastro Kanununun 3. maddesi gereğince, Kadastro ekibiyle birlikte görev yapmak üzere, İlçemiz Akalan Mahallesinin Bilirkişi Seçimi ile ilgili Yazı İşleri Müdürlüğü'nün teklifi.


2. Mülkiyeti Belediyemize ait İlçemiz Kaleiçi Mahallesi 650 ada 4 parsel sayılı taşınmazın, 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunun Geçici 41. maddesine istinaden SGK Genel Müdürlüğüne devredilmesi ile ilgili Emlak ve Müdürlüğünün teklifi.  


3. Müdürlükler arası ödenek aktarması ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi


 



Çatalca Belediyesi




Geri Dön