23 / 04 / 2024

Çatalca Belediyesi yol yapım çalışmalarına hız verdi!

Çatalca Belediyesi yol yapım çalışmalarına hız verdi!

Çatalca Belediyesi, havaların yağışsız geçmesi ile birlikte yol yapım çalışmalarına hız verdi. İlçe genelinde İSKİ ve BEDAŞ tarafından yapılan alt yapı çalışmaları sonrasında hasar gören asfalt, yol ve kaldırımlardaki çalışmalarına hız verildi.




Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, havaların yağışsız geçmesi ile birlikte yol yapım çalışmalarına hız verdi. İlçe genelinde İSKİ ve BEDAŞ tarafından yapılan alt yapı çalışmaları sonrasında hasar gören asfalt, yol ve kaldırımlardaki çalışmalarına hız verildi.


İlçenin Ferhatpaşa ve Kaleiçi Mahalleleri ile birlikte, Bahşayış, Çakıl, Gökçeali, İnceğiz, Karacaköy, Ovayenice Mahallelerinde yol bakım ve onarım çalışmaları yapılırken, yine Çiftlikköy, İzzettin, Oklalı, Nakkaş Mahallelerinde de durak yapım işleri devam ediyor. 


Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfaltlama çalışmalarında Ferhatpaşa Mahallesi Dörtyol Mevkiinde bulunan Darı Sokak, Tahtaköprü Sokak ile birlikte 75. Yıl Cumhuriyet İlk Okulu ve Ulu Camii etrafında asfaltlama çalışmalarını arttırdı. Ayrıca Karacaköy Mahallesi’nde de yoğun bir kaldırım çalışması başlatıldı. 



Çatalca Belediyesi




Geri Dön