29 / 03 / 2024

Çatalca Kaleiçi yeni yollarına kavuştu!

Çatalca Kaleiçi yeni yollarına kavuştu!

İlçede geçirdiği yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çatalca Belediyesi Kaleiçi mahallesini de yeni yollarına kavuşturdu.




Çatalca Belediyesi bahar aylarında da ilçe genelindeki yol yapım ve tamir çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kaleiçi’nin tarihi dokusuna yakışır geometrik yol düzenleme çalışmalarını tamamladı.


Tarihi Topuklu Çeşmesi


Geometrik desenli parke taşlarının Kaleiçi sokaklarına döşenmesinin ardından ekipler mahallede ki çalışmalarına Kaleiçi’nin otantik dokusuna uygun aydınlatma direklerini dikerek devam etti. Yol düzenleme çalışmaları yanı sıra mahallede bulunan duvarların yenilenmesi işine başlayan ekipler, bu kapsamda duvarları yenileyerek gereken yerlerde sıvama çalışması gerçekleştirdi. Tarihi Topuklu Çeşmesi’nin bulunduğu alanda da çalışmalar yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çeşmenin etrafındaki ızgara kalıplarını yenileyerek yeniden döşedi.


Çalışmalarımız ara vermeksizin devam ediyor


Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, “Belediyemizin hizmetleri arasında bulunan ve Fen İşleri Müdürlüğümüzün yürüttüğü yol bakım, onarım, kaldırım yapımı gibi faaliyetleri önemsiyoruz. Halkımıza en iyi hizmeti sunmak adına ekiplerimiz çalışmalarını sürdürmektedir” dedi. Yapılan program dâhilinde mahallelerde çalışmaların devam edeceğini belirten Başkan Cem Kara, her mahalleye hizmetin gittiğine vurgu yaparak, diğer mahallelerde de çalışmaların devam ettiğini söyledi.




Çatalca Belediyesi



Geri Dön