25 / 04 / 2024

Çatalca Kiptaş Konutları teslimleri ne zaman?

Çatalca Kiptaş Konutları teslimleri ne zaman?

Firma: KİPTAŞ

Proje: Kiptaş Çatalca Konutları

Kura çekilişi uygulanmadan satışa sunulan projede daire fiyatları 139 bin 750 TL'den başlıyor. Proje 180 blok halinde bulunuyor. Peki Çatalca Kiptaş Konutları teslimleri ne zaman?



'Çatalca  Kiptaş  Konutları teslimleri ne zaman?' sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. 6 kat şeklinde yükselen projedeki dairelerde deniz manzarası bulunuyor.


Kiptaş Çatalca Evleri daire seçenekleri

Toplam 2 bin 138 adet daireden meydana gelen projedeki daireler bahçe, zemin ve son katları brüt 83 metrekare ve ara katları 85 metrekare alan şeklinde dizayn edildi. Projedeki bloklar 6 kat şeklinde yükseliyor.


2016  Kiptaş Çatalca Konutları  ortak alanları

Toplam 180 adet blok şeklinde yükselecek olan projede sosyal seçenekleri içerisinde her daireye açık otopark, iki cami, 34 derslikli okul, geniş yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, site yönetimi, güvenlik yer alıyor. 


Kiptaş Çatalca daire fiyatları

Konutların Büyükçekmece Gölü ve deniz manzarasına cephelerinin bulunduğu projede daire fiyatları 139 bin 750 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede kura çekilişi yapılmadan müracatlar şeklinde satışlar değerlendirilecek.


Çatalca Kiptaş Konutları teslimleri ne zaman?

Konuma göre Çatalca'da bulunan Rüzgar Enerji Santrali'ne yakın bölgede yükselen projede daire teslimlerin 2 yıl sonra yapılması planlanıyor. Peşinat bedelinin 20 bin TL olarak belirlendiği projede ödemelere göre banka kredisi veya konut kredisi kullanılaniliyor. 


Kiptaş Çatalca Konutları iletişim

Tel: 0212 414 98 98

Web: www.kiptas.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön