19 / 03 / 2024

Çatalca Kiptaş satılık daireler!

Çatalca Kiptaş satılık daireler!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Kiptaş Çatalca Konutları

Çatalca Kiptaş satılık daireler 24 ay sonra teslim edilecek. 20 bin TL peşinatla ödeme yapılabilen projede banka kredisiyle veya Kiptaş bünyesinde vade fırsatı sağlanıyor.



Kiptaş Çatalca Evleri 6 katlı 180 blok halinde hayata geçiriliyor. Projede 34 derslikli okul, çocuk oyun alanları, iki adet cami, açık otopark ve geniş yeşil alanlar bulunuyor. 


Çatalca  Kiptaş  satılık daireler 83 ve 85 metrekare olarak tasarlandı. Proje Çatalca Rüzgar Gülü Santrali'ne yakın konumda inşa ediliyor. 


Teslimlerin 2 yıl sonra gerçekleşeceği  Kiptaş Çatalca Konutları  ödeme planı kapsamında 20 bin TL peşinat veriliyor, kalan 19 bin 750 TL teslimde ödeniyor ve 100 bin TL'lik kalan kısım Kiptaş bünyesinde 24 ay ya da banka kredisiyle vadelendiriliyor. 


Kiptaş Çatalca Toplu Konutları 139 bin 750 TL'den tek fiyatla satışa çıkarılıyor. 2 bin 138 tane daireden oluşan projede 3. kişilere devir işlemleri, satış sözleşmesi imzalanmasından itibaren 5 yıl sonra mümkün olabiliyor. 

Çatalca Kiptaş Evleri satış ilanı!


2. Konut fiyatlarına KDV dahildir.


3. Konut satışları daire sayısı kadar yapılacaktır. 


4. Talep sahibinin T.C vatandaşı , reşit olması, İstanbul dahilinde tapulu ve/ veya tapusuz oturmaya müsait bir konutu olmadığını,sözleşmenin imzalanmasından sonra aksinin tespit edilmesi durumunda KİPTAŞ’ın Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesini tazminatsız ve bildirimsiz bir şekilde tek taraflı olarak feshetme, daireye isabet eden hakkı başkasına satma hakkının bulunduğunu, bu şartları bilerek kampanyaya dahil olduğunu kabul, beyan ve taahhüt etmiştir.


5. Talep eden, Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi ile hak sahibi olduğu konutu ikamet amacıyla satın aldığını, teslime müteakip konuta taşınacağını, resmi ikametgah adresini Çatalca konutlarına taşıyacağını, dairenin borçları bitmiş olsa bile sözleşmeden itibaren 5 yıllık sürede konutu devretmeyeceğini, tapu çıkartılması aşamasında kalan süre için bu şartın tek taraflı olarak tapuya tescil edileceğini kabul ve taahhüt etmiştir.


6. 4.ve 5.madde de yazılı hususlara aykırı bir durumun tespiti halinde; Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi  KİPTAŞ  tarafından tazminatsız ve tek taraflı olarak feshedilecektir. Fesih halinde sözleşmede yazılı olan feshe ilişkin hükümler uygulanacaktır.


7. Hak sahibi olanlar peşinatlarını Halk Bankası Merkezefendi Şubesi nezdinde açılmış olan; IBAN NO : TR22 0001 2001 2760 0010 1006 26  KİPTAŞ  hesabına(Tüm Halk Bank şubelerinden masrafsız) yatırıp,  KİPTAŞ  ile Noter huzurunda Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi imzalamaları gerekmektedir. Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi imzalamadan önce peşinat yatırılacaktır. Sözleşme masrafları hak sahibi tarafından peşin olarak ödenecektir.


8. Konutların inşaası tamamlama safhasında hak sahibine isabet edecek konutlar Projede bulunan konutların tamamı arasında (Bahçe ve zemin katlar dahil) olmak üzere Noter huzurunda yapılacak kura çekilişi ile belirlenecektir. Konutlara ayrıca (+ veya - ) şerefiye (kat,yön,manzara, m² farkı v.b. kriterler toplamı) bedeli tahakkuk ettirilecektir. Konutlar ( 83 m² 1058 Adet + 85 m² 1080 adet toplam = 2138 adet ) 85m² baz alınarak fiyatlandırılmıştır.


9. Kişi adına en fazla bir talep yapılacaktır. Kişi kendi adına başvuruyor ise kimlik ile, vekil sıfatı ile başvuruyor ise, noterden alınmış içerisinde KİPTAŞ ibaresi geçen özel vekaletname ile müracaat edecektir.


10. Konutların ödeme şekli peşin ,KİPTAŞ’tan taksitli(20.000TL peşinat+19.750TL ilave peşinat(24.ayda)+24ay vade ) veya banka kredili olacaktır. Banka kredisi kullanacakların bankanın aradığı kredi şartlarına uygun olması gerekmektedir. Banka tarafından kredi kullandırılmaması halinde KİPTAŞ sorumlu olmayacak ve kaydı iptal edilebilecektir.


11. KİPTAŞ nezdinde 3. kişilere konut devri, Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi imzalanmasından itibaren 5 yıl sonra mümkün olabilecektir.


12. Konutların teslim süresi 24 aydır. Ancak KİPTAŞ bu süreyi resen 12 ay daha uzatma hak ve yetkisine sahip olacaktır.


13. KİPTAŞ, Talep formunda inşaa etmeyi düşündüğü konut projesini, projeden vazgeçilmesi halinde yatırılan bedelin faizsiz olarak iade edileceğini ve sözleşme masraflarının iade edilemeyeceğini başvuru sahibi kabul ve taahhüt etmiştir

30 soruda Kiptaş Çatalca Konutları!

Tel: 0212 414 98 98

Web: www.kiptas.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön