23 / 04 / 2024

Çatalca Mehmetçik Meydanı’nda ikinci etap çalışmaları başladı!

Çatalca Mehmetçik Meydanı’nda ikinci etap çalışmaları başladı!

Çatalca Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl Martı Sokağın bulunduğu yerde oluşturulan Mehmetçik Meydanı’nda ikinci etap çalışmaları da başladı.




Çatalca Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl Martı Sokağın bulunduğu yerde oluşturulan Mehmetçik Meydanı’nda ikinci etap çalışmaları da başladı. Dört bin beş yüz metrekarelik birinci etabın yapımından sonra otopark hizmeti vererek, ilçede park sorununa bir nebze de olsa çözüm olan Mehmetçik Meydanı’nın ikinci etabı ise daha geniş bir alan oluyor. Yaklaşık altı bin iki yüz metrekare olacak ikinci etabın üst yapı çalışmaları yapılıyor. İlk olarak asfalt altına serilecek malzemeler iş makineleri yordamıyla sıkıştırılarak, düzeltildi. Ardından ise asfalt serim çalışmaları yapılarak Mehmetçik Meydanı ikinci etabı da hazırlanıyor.



Otopark olarak yılın her günü kullanılan Mehmetçik Meydanı’nda geçtiğimiz yıl Erguvan Festivali’nin stantları kurulmuş ve meydan, festival alanı olarak da kullanılmıştı. Şimdi ise ikinci etabın da tamamlanacak olması ile birlikte 17. Erguvan Festivali daha kapsamlı ve içeriği genişletilmiş bir biçimde yine Mehmetçik Meydanı’nda düzenlenecek.



Çatalca Belediyesi



Geri Dön