19 / 04 / 2024

Çatalca'daki metruk bina yıkıldı!

Çatalca'daki metruk bina yıkıldı!

Çatalca Belediyesi’nin ilçenin genelinde sürdürdüğü çalışmalar katlanarak devam ediyor. Kış aylarında da çalışmalarına ara vermeden devam eden Çatalca Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkanı Cem Kara’nın talimatıyla ilçede adeta seferberlik ilan etti.



Çatalca Belediyesi’nin ilçenin genelinde sürdürdüğü çalışmalar katlanarak devam ediyor. Kış aylarında da çalışmalarına ara vermeden devam eden Çatalca Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkanı Cem Kara’nın talimatıyla ilçede adeta seferberlik ilan etti.


Geniş bir coğrafyaya hizmet eden Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, vatandaşlarla sık sık bir araya geliyor. Onların istek ve talepleri doğrultusunda harekete geçen Başkan Cem Kara ekibiyle birlikte, ilçenin ihtiyaçlarını kısa sürede gidererek takdir topluyor. Gece gündüz yoğun bir mesai harcayan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, ilçe genelindeki çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini ifade ediyor. Çok sayıda ekiple eş zamanlı olarak gerçekleştirilen çalışmalar, ilçede hem yaya hem de trafik akışını rahatlatıyor. Birçok mahalle, cadde ve sokakta bozulan yolların onarım çalışmaları devam ederken, diğer ekipler tarafından da yol yapım, asfalt yama, parke taşı, yağmur suyu hattı ve büz döşeme çalışmaları sürdürülüyor.


Kaldırım, parke taşı. asfaltlama yapıldı


Çatalca’nın bir ucundan öteki ucuna yoğun bir tempoyla çalışan ekipler Altın Gözler İş Hanı önünde kaldırım çalışması yaptı. Aydınlar Mahallesi Kayınpınar Sokak ve Çiftlikköy Mahallesi Çapa Sokak’ta büz döşeme çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, Elbasan Mahallesi Beşir Çıkmazı Yolu ile Kestanelik Mahallesi Kadırga Sokak’ta bozulan yollara malzeme serimi yaparak vatandaşların rahat geçiş yapmasını sağladı.Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bölgede çalışmalarına Kurban Kesim Alanı mazgallarının onarımını yaparak devam etti. Lise Caddesi’nde yağmur suyu hattı döşenerek asfaltlama işi yapıldı. Görevli ekipler Nakkaş Mahallesi Zeyrek Sokak’ta yolların bozuk olan kısımlarına asfalt yamalama çalışması yaptı. Çatalca Sanayi içi yolları da ihmal edilmeyerek parke taşlarında meydana gelen bozulmalar yeni parke taşlarıyla değiştirilerek yenilendi.


Öğretmen Nevzat Teken Caddesi’ne piston bariyer


Çatalca Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü, ilçenin genelinde sürdürdüğü çalışmalarını Öğretmen Nevzat Tekin Caddesi’nde piston bariyer yaparak sürdürdü. Bariyer yapım çalışmalarını gece geç saatlere kadar süren yoğun çalışma temposu içerisinde gerçekleştiren ekipler, trafiğe kapalı bölgenin led ışıklı piston bariyer yapımını tamamladı.


Sağlık Ocağı etrafında düzenleme çalışması, okullara bayrak direği ve metruk bina yıkımı


Çanakça Mahallesi’nde bulunan Sağlık Ocağı etrafında düzenleme çalışmaları yapan ekipler merkezin etrafını çit ile çevirdi. Çatalca Kız Meslek Lisesi ve Muratbey Okulu’na bayrak direği dikimini gerçekleştiren ekipler Çiftlikköy Mah. Boztepe Sokak 772 parselde ki metruk binanın yıkımını yaptı ve hafriyatı kaldırdı.



Çatalca Belediyesi



Geri Dön