20 / 04 / 2024

Çatalca'nın 4 mahallesinin yolları onarıldı!

Çatalca'nın 4 mahallesinin yolları onarıldı!

Cadde ve sokakları asfaltlama, bakım ve onarım işlerine ağırlık veren Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.




Çatalca’yı daha yaşanılabilir bir kent yapmak için düzenli bir şekilde yol çalışmalarına devam eden ekipler bu kapsamda, ilçenin 4 mahallesinde asfaltlama, parke döşeme ve yol tamir çalışması yaptı. Çalışmaları kısa zamanda tamamlayarak vatandaşların zorluk çekmemesi için büyük çaba gösteren Fen İşleri Müdürlüğü, Çatalca Belgrat Mahallesi ile Fatih Mahallesi’nde parke yol bakım ve tamirini gerçekleştirdi.


Çalışmalar program dahilinde devam ediyor


 Hallaçlı Mahallesi’nin Aydın, Moral, Karabağ Sokağı’nda ve Caner Çıkmazında asfalt kırığı çalışmalarını tamamlayan ekipler, Subaşı Mahallesi Sanayi Dükkanları alanında asfalt serim çalışmaları yaptı. Bozulan yolların onarım çalışmalarını tüm ilçeye yayarak sürdürdüklerini belirten yetkililer, vatandaşların rahat etmesi ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için asfaltlama çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek asfalt çalışmalarını belirlenen program dâhilinde sürdüreceklerini dile getirdi. Çatalca genelinde yapımı tamamlanan ve devam eden asfalt, parke, bordür yapım, yol açımı, merpen, bordür, tretuvar, asfalt ve istinat duvarı yapımı çalışmaları vatandaşların takdirini kazanıyor.


Çatalca Belediyesi


Geri Dön