19 / 04 / 2024

ÇATIDER Yönetim Kurulu ve Üyeleri iftarda bir araya geldi!

ÇATIDER Yönetim Kurulu ve Üyeleri iftarda bir araya geldi!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (ÇATIDER) düzenlediği geleneksel iftar daveti, çatı sektörünün temsilcileri ile ÇATIDER yöneticilerini bir araya getirdi.



Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (ÇATIDER) düzenlediği geleneksel iftar daveti, çatı sektörünün temsilcileri ile ÇATIDER yöneticilerini bir araya getirdi. ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, çatı sektörünün istikrarlı büyümesini 2015 yılında da sürdürdüğünü açıkladı.


ÇATIDER’in her yıl düzenlediği Ramazan buluşması, Moda Deniz Kulübü’nde gerçekleşti. ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz’un ev sahipliğini yaptığı iftara, Yönetim Kurulu üyeleri ve çatı sektörünün  temsilcileri katıldı.


Yavuz, yemekte yaptığı konuşmada çatı sektörünün istikrarlı büyümesini sürdürdüğünü belirterek, “Yılın ilk yarısını başarıyla tamamladık. Hep birlikte çok çalışarak 2015 yılını da başarı karnemize ekleyeceğimize ve büyümemizi sürdüreceğimize eminiz. Sektörün tüm paydaşlarına, katkıları nedeniyle teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 


Gecede ÇATIDER Genel Sekreterliği görevini 9 yıl sürdürdükten sonra geçen ay görevinden ayrılan Mehmet Öztürk’e ‘Fahri Üye’ unvanı verildi. ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, Öztürk’e Dernek ve sektöre katkıları nedeniyle teşekkür plaketi de sundu.


Geri Dön