26 / 04 / 2024

Çavuşoğlu Ütopya'da 140 bin TL'ye!

Çavuşoğlu Ütopya'da 140 bin TL'ye!

Çavuşoğlu Ütopya'da, 140 bin TL - 325 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor



Çavuşoğlu Ütopya projesinin çevresinde Carrefour, Real, Praktiker ve NeoMarine AVM gibi alışveriş merkezleri, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Yakacık Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, Yavuz Selim Hastanesi gibi hastaneler bulunuyor. Site ayrıca Yakacık Balkan Koleji, Ortadoğu Koleji, Ahmet Şimşek Koleji, Yakacık Lisesi, Yakacık İlköğretim Okulu gibi okullara yakın mesafede inşa ediliyor.
 
Çavuşoğlu Ütopya'dan  Marmaray  istasyonuna yürüyerek beş dakikada ulaşılabilecek. Önünde otobüs durağının bulunduğu ve minibüslerin geçtiği site tren istasyonuna ise on dakika mesafede. 

Kartal kentsel dönüşüm planının içinde yer alan Çavuşoğlu Ütopya'da ikinci kattan itibaren Adalar, Tuzla ve Bostancı deniz manzaraları görünüyor. 

Çavuşoğlu Ütopya projesi toplam 5 bin 500 metrekare alana kuruluyor. Projenin toplam inşaat alanı ise 3 bin 500 metrekare. Haziran 2009'da inşaatına başlanan Çavuşoğlu Ütopya'da konutlar 2011 yılının Mart ayında sahiplerine teslim edilecek.

Çavuşoğlu Ütopya'da alanları 74 ile 150 metrekare arasında değişen 92 adet konut bulunuyor. Konut tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak çeşitlilik gösteriyor. 

Çavuşoğlu Ütopya'nın ortak alanları arasında sosyal tesisler, basketbol ve voleybol sahası, tenis kortu, fitness salonu, iki adet yüzme havuzu, çocuk parkı, yürüyüş parkurları, açık ve kapalı otoparklar bulunuyor.
0216 671 10 16
www.cavusogluutopya.com


Geri Dön