24 / 04 / 2024

Çayırköy Deretepe Kentsel Gelişim Projesi'nde kalan parseller de kamulaştırılacak!

Çayırköy Deretepe Kentsel Gelişim Projesi'nde kalan parseller de kamulaştırılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırköy, Deretepe Kentsel Gelişim Projesi kapsamında kalan parseller ve İzmit Şirintepe Park ve Rekreasyon Alanı Projesi’nde kalan parseller için kamulaştırma kararı aldı...



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı, Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanlığında yapıldı. Encümen tarafından mülkiyeti Büyükşehir’e ait işyerlerinin kiralama ihaleleri ve laboratuar malzemeleri satış ihalesi yapıldı. Satış ve kiralama ihalelerinin yanı sıra encümen tarafından 112 adet idari para cezası kesilmesine karar verildi. Çayırköy, Deretepe Kentsel Gelişim Projesi kapsamında kalan parseller ve İzmit Şirintepe Park ve Rekreasyon Alanı Projesi’nde kalan parseller için kamulaştırma kararı alındı.



KİRALAMA İHALELERİ YAPILDI


Kandıra Şehirlerarası Otobüs Terminali’ndeki 4 No’lu yazıhane Ali Rıza Açar’a bir yıl süreliğine 4 bin 685 TL’ye, 8 No’lu yazıhane Hasan Uzun-Ahmet Ali Kaplan-Rahmi Küçük’e bir yıl süreliğine 5 bin 500 TL’ye kiralandı. Gölcük Ölcün 604/3 parsel F1 A Blok Kalıcı İş Merkezi’ndeki 9 No’lu işyeri Hafiz Öncü’ye 3 yıl süreliğine 1.025 TL’ye kiralandı.


LABORATUAR MALZEMELERİ SATILDI


İzmit Gündoğdu 555/1 parsel kalıcı iş merkezindeki 10 No’lu işyeri 3 yıl süreliğine Hüseyin Toruk’a 1.025 TL’ye, 568/1 parsel kalıcı iş merkezinin 1. ve 2. katında bulunan 40, 65, 67, 69, 83 ve 100 No’lu işyerleri Ömer Bahtiyar Keleş’e 5 bin 800 TL’ye kiralandı. İl Özel İdaresi’nin kapatılması sonrasında Büyükşehir Belediyesi’ne devrolan laboratuarların malzemeleri yapılan pazarlık usulü ihale ile 55 bin TL’ye İZAYDAŞ’a satıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön