20 / 04 / 2024

Çayırova’ya yarı olimpik yüzme havuzu yapılacak!

Çayırova’ya yarı olimpik yüzme havuzu yapılacak!

Kentte yüzme sporunun gelişmesi için spor tesisleri inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova’ya yarı olimpik yüzme havuzu kazandırıyor, tesis modern mimari yapısıyla da dikkatleri üzerine çekecek.





Kentte yüzme sporunun gelişmesi için spor tesisleri inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova’ya yarı olimpik yüzme havuzu kazandırıyor. Büyükşehir, İzmit’te yaptığı iki adet açık yüzme havuzunun yanı sıra Gebze’ye olimpik yüzme havuzu, Körfez ilçeye ise yarı olimpik yüzme havuzu inşa etmişti. Tesis modern mimari yapısıyla da dikkatleri üzerine çekecek.



İKİ ADET HAVUZ


İki bin metrekare alan üzerine kurulacak olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu toplam 4 bin metrekare kapalı alana sahip olacak. Tesiste 46x14 metre ölçülerinde yüzme havuzu ile 6x9 metre ölçülerinde çocuk havuzu bulunacak. Tesiste idari ofisler, kafeterya, fitness salonu, dinlenme alanı, soyunma odaları, duş alanları, sağlık odası, antrenör odası, bay-bayan mescit, güvenlik ve resepsiyon yer alacak.




7 FİRMA KATILDI


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı projenin yapımını üstlenecek firmayı belirlemek için ihale düzenledi. Büyükşehir ihale salonunda gerçekleştirilen oturumda 7 firma teklif verdi. En düşük teklif 9 milyon 551 bin TL ile Gülsan İnşaat’tan gelirken, en yüksek teklifi 12 milyon 198 bin TL ile Fıratoğlu İnşaat verdi.


Firmalar Teklifler

Gülsan İnşaat 9 milyon 551 bin TL

Doğan İnşaat 10 milyon 295 bin TL

Eksan Yapı İnşaat 10 milyon 641 bin TL

Sebil İnşaat 10 milyon 809 bin TL

Atlas İnşaat+Köroğlu İnşaat 10 milyon 901 bin TL

Özpol İnşaat 11 milyon 391 bin TL

Fıratoğlu İnşaat 12 milyon 198 bin TL



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı;


Kentte yüzme sporunun gelişmesi için spor tesisleri inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova’ya yarı olimpik yüzme havuzu kazandırıyor.

Büyükşehir, İzmit’te yaptığı iki adet açık yüzme havuzunun yanı sıra Gebze’ye olimpik yüzme havuzu, Körfez ilçeye ise yarı olimpik yüzme havuzu inşa etmişti. Tesis modern mimari yapısıyla da dikkatleri üzerine çekecek. İki bin metrekare alan üzerine kurulacak olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu toplam 4 bin metrekare kapalı alana sahip olacak. Tesiste 46x14 metre ölçülerinde yüzme havuzu ile 6x9 metre ölçülerinde çocuk havuzu bulunacak. Tesiste idari ofisler, kafeterya, fitness salonu, dinlenme alanı, soyunma odaları, duş alanları, sağlık odası, antrenör odası, bay-bayan mescit, güvenlik ve resepsiyon yer alacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı projenin yapımını üstlenecek firmayı belirlemek için ihale düzenledi. Büyükşehir ihale salonunda gerçekleştirilen oturumda 7 firma teklif verdi. En düşük teklif 9 milyon 551 bin TL ile Gülsan İnşaat’tan gelirken, en yüksek teklifi 12 milyon 198 bin TL ile Fıratoğlu İnşaat verdi.


Hürriyet 


Haber Dünya gazetesinde şöyle yer aldı;


Kocaeli Büyükşehir'den Çayırova'ya olimpik havuz 

Kocaeli-Çayırova'ya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yarı olimpik yüzme havuzu kazandırılıyor, iki bin metrekare alan üzerine kurulacak olan yarı olimpik yüzme havuzu toplam 4 bin metrekare kapalı alana sahip olacak. Tesiste 46x14 metre ölçülerinde yüzme havuzu ile 6x9 metre ölçülerinde çocuk havuzu bulunacak. Tesiste idari ofisler, kafeterya, fitness salonu, dinlenme alanı, soyunma odaları, duş alanları, sağlık odası, antrenör odası, bay-bayan mescit, güvenlik ve resepsiyon yer alacak.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı projenin yapımını üstlenecek firmayı belirtemek için ihale düzenledi. Büyükşehir ihale salonunda gerçekleştirilen oturumda 7 firma teklif verdi. En düşük teklif 9 milyon 551 bin TL ile Gülsan İnşaat'tan gelirken, en yüksek teklifi 12 milyon 198 bin TL ile Fıratoğlu İnşaat verdi.

Dünya


Haber Sabah Doğu Marmara Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


KOCAELİ'NDE yüzme sporunun gelişmesi için spor tesisleri iıışa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova'ya yarı olimpik yüzme havuzu kazandırıyor. Büyükşehir, izmit'te yaptığı iki açık yüzme havuzunun yanı sıra Gebze'ye olimpik yüzme havuzu, Körfez ilçeye ise yarı olimpik yüzme havuzu inşa etmişti. Tesis modern mimari yapısıyla da dikkatleri üzerine çekecek. 


İKİ ADET HAVUZ

İki bin metrekare alan üzerine kurulacak olan yarı olimpik yüzme havuzu toplam 4 bin metrekare kapalı alana sahip olacak. Tesiste 46x14 metre ölçülerinde yüzme havuzu ile 6x9 metre ölçülerinde çocuk havuzu bulunacak. Tesiste idari ofisler, kafeterya, fitness salonu, dinlenme alanı, soyunma odaları, duş alanları, sağlık odası, antrenör odası, baybayan mescit, güvenlik ve resepsiyon yer alacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı projenin yapımını üstlenecek firmayı belirlemek için ihale düzenledi. Büyükşehir ihale salonunda gerçekleştirilen oturumda 7 firma teklif verdi. En düşük teklif 9 milyon 551 bin TL ile Gülsan İnşaat'tan gelirken, en yüksek teklifi 12 milyon 198 bin TL ile Fırat oğlu İnşaat verdi. 


Abbas ÇAKAR / Sabah Doğu Marmara


Geri Dön