26 / 04 / 2024

Cebeci Residence Pendik satılık!

Cebeci Residence Pendik satılık!

Firma: Cebeci Group

Proje: Cebeci Residence

Cebeci Residence Pendik satılık daire tipleri stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+2 şeklinde dizayn edildi. Cebeci Gruop imzası ile hayata geçirilen projede ofisler, ticari üniteler ve konutlar bulunuyor.



Daire teslimlerinin 2016 yılı Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanan  Cebeci Residence  projesi 2 blok halinde yükseliyor. Projenin lansmana özel indirimli fiyatlı satışları 22 Şubat Pazar günü başlayacak ve 31 Mart Salı gününe kadar devam edecek. 


Cebeci Residence Pendik satılık daire sayısı 126 olarak belirlendi. Ofisler, ticari üniteler ve konutlardan meydana gelen proje İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa ediliyor.


Sign of the City Awards'ta 'En İyi Çok Katlı Konut' projesi kapsamında birinci olan Cebeci Residence Pendik'te kapalı otopark, çocuk oyun alanları ve yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar mevcut.


Cebeci Residence Pendik satılık daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 2 salondan oluşuyor. Proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Cebeci Residence iletişim

Tel: 444 6 249

Web: www.cebecigy.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön