25 / 04 / 2024

Cebeci Sahili’nin 3. etabı yaza hazır olacak!

Cebeci Sahili’nin 3. etabı yaza hazır olacak!

Kandıra Cebeci Sahili 3. Etabı düzenleme projesi kapsamında çalışmalar başladı. Yaz sezonuna yetiştirilmesi planlanan 3. etapta, 11 bin 600 metrekare alanda sahil düzenleme çalışmaları yapılıyor.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kandıra Cebeci Sahili 3. Etabı düzenleme projesi kapsamında çalışmalar başladı. Yaz sezonuna yetiştirilmesi planlanan 3. etapta, 11 bin 600 metrekare alanda sahil düzenleme çalışmaları yapılıyor.


BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLU YAPILIYOR


Cebeci Sahili 3. Etap’ta; 350 metre yürüyüş ve bisiklet yolu, soyunma kabinleri, bay ve bayan WC, duşlar, 5 adet kamelya, çocuk oyun grupları bulunacak. Mavi Bayraklı Cebeci Halk Plajı’nı genişletmek amacıyla yapılan çalışma ile 3. etabın da tamamlanmasıyla vatandaşların gönül rahatlığıyla denize girebileceği, çocuk oyun grupları ve kamelyalarla güzel bir dinlence ve tatil yeri oluşturulacak.


HER TÜRLÜ İMKAN VAR


Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Cebeci Sahili’ndeki Mavi Bayraklı Halk Plajı, vatandaşların yaz aylarında sıklıkla uğradıkları bir mekan. Her türlü imkanın bulunduğu plajda KOSKEM tarafından boğulma vakalarına da anında müdahale ediliyor. Ekiplerin yaz dönemi boyunca cankurtaranlık hizmeti verdiği plaj standartlara uygun tüm donatılara sahip bir şekilde hizmete hazırlanıyor.




Kocaeli Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön