27 / 04 / 2024

Çebi Mobilya'dan evlere farklı aksesuarlar!

Çebi Mobilya'dan evlere farklı aksesuarlar!

Evinizde büyük değişiklikler yapma şansınız yoksa küçük dokunuşlarla salondan mutfağa evinizin her köşesinde farklılık yaratabilirsiniz. Bu konuda ÇEBİnin mobilya aksesuarları, kulpları, askıları ve kapı kolları size yardımcı olacaktır



Kıyafetlerinizi tamamlayan aksesuarlarınız gibi, mobilyalarınızı bütünleyen aksesuarları da yenilediğinizde farklı bir görünüm kazandırabilirsiniz. ÇEBİnin farklı zevklere hitap eden ve trendlere yanıt veren mobilya aksesuarları modellerinin yanı sıra kaplama seçenekleri ile de çeşitlilik sağlıyor. Aksesuarlar banyo ve mutfak dolaplarında da istediğiniz yenilemeyi yapmanıza fırsat sunuyor. Çocuk ve genç odaları için renkli ve eğlenceli kulpları, düğmeleri ve askıları da hayal gücünüze eşlik ediyor. Evininizin tüm kapılarını değiştirme yerine kapı kollarını değiştirerek de yenileme yapabilirsiniz.


ÇEBİ KİLİT ve MOBİLYA AKSESUARLARI SAN. TİC. A.Ş.:

1979 yılından bu yana dekoratif mobilya aksesuarları alanında faaliyet göstermektedir. Kapı kolu, kulp, düğme, askı, metal ayak, bağlantı aparatları, çocuk ve genç mobilyaları için aksesuarları üreten firma, mobilya kapak ve çekmece sistemleri ile mutfak aksesuarları üreticisi İtalyan FGV markasının da distribütörlüğünü yürütmektedir. İspanya, İtalya, Fransa, İngiltere, Almanya, Belçika, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, Slovenya, Ukrayna, Rusya, Belarus, Baltık ülkeleri, Cezayir, Libya, Ürdün, S.Arabistan, Mısır, Lübnan, Güney Afrika, Nijerya, Hindistan, Kanada,  Yeni Zelanda, Avustralya, başta olmak üzere 41 ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir.

ÇEBİ A.Ş.

Abdurrahmangazi Mah. İslamoğlu Cad.

No:19 Yenidoğan-Sancaktepe

İSTANBUL / TÜRKİYE

Tel    : (216) 561 11 40 (4 hat)

444 5857

www.cebidesign.com

 


Geri Dön