29 / 03 / 2024

ÇEBİ, yeni ve çarpıcı koleksiyonları ile ZOW 2013 İstanbul’da!

 ÇEBİ, yeni ve çarpıcı koleksiyonları ile ZOW 2013 İstanbul’da!

Dekoratif mobilya aksesuarları alanının lider markası ÇEBİ, 17-20 Ocak 2013 tarihlerinde CNR Expo Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan ZOW 2013 İstanbul Fuarı’nda yeni koleksiyonlarını ve ürünlerini sektörün beğenisine sunuyor



ÇEBİ, ZOW 2013 Uluslararası Mobilya Endüstrisi, İç Tasarım Aksesuar ve Ekipmanları Fuarı’na pek çok ürününün yanı sıra yine geçtiğimiz yıl fuarda lanse edilen Empire Collection’ın yeni serisini tanıtıyor olacak. Empire Collection, ÇEBİ Tasarım Ekibinin klasik formları günümüzün mobilya ve mekan trendlerine adapte ederek yorumladığı, özellikle Osmanlı döneminin ruhunu taşıyan form ve desenleri ile dikkat çekmişti. Serinin klasik ve avant-garde tarzdaki ürünleri kullanıcıların da beğenisini kazanmıştı. Birkaç medeniyetin daha yorumlandığı yeni seri de son derece göz alıcı ve beğenileri kazanmaya aday.


Ayrıca fuarda ÇEBİ’nin alışılagelmiş modern çizgisini taşıyan bir koleksiyon daha görücüye çıkıyor olacak. Modern tarzda mobilyaları yepyeni bir koleksiyon ile zenginleştirmeyi amaçlayan ekip, 2013 koleksiyonu ile kullanıcıların beğenisine farklı ve çekici seçenekler dizisi sunuyor. Çoğunluğu zamak malzemeden hazırlanan koleksiyonda birkaç adet de alüminyum ve plastik efektli ürün bulmak mümkün olacak. Modeller, pek çok farklı kaplama ve renk seçeneğine sahip. 


2008 yılından beri gençler ve yaşam alanında eğlenceli detaylar kullanmak isteyenler için üretilmekte olan Joy Collection, yepyeni ürünleri ile zenginleşiyor. Koleksiyonun bu yeni ürünleri de yine fuarda sergilenecek ve öne çıkacak parçalardan. 


ÇEBİ’nin tüm ürünlerini ZOW İstanbul Fuarı’nda görebilirsiniz.

Salon No: 6

Stand No: H1-H3



Geri Dön