28 / 03 / 2024

CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'nda akıllı kentler ziyaretçilere sunulacak!

CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'nda akıllı kentler ziyaretçilere sunulacak!

SAMPAŞ, Avrasya'nın bir numaralı Bilişim, Teknoloji ve İletişim Platformu CeBIT Bilişim Eurasia kapsamında akıllı kentler başlığındaki çalışmalarını ziyaretçilerle buluşturacak. SAMPAŞ, 11-14 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek.



SAMPAŞ, Avrasya'nın bir numaralı Bilişim, Teknoloji ve İletişim Platformu CeBIT Bilişim Eurasia kapsamında akıllı kentler başlığındaki çalışmalarını ziyaretçilerle buluşturacak. 33 yıllık tecrübesiyle yerel yönetimlere bilişim sektörü dikey pazarında uçtan uca destek hizmetleri sağlayan SAMPAŞ, 11-14 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'nda akıllı kentler kapsamındaki çözümlerini ve kentsel dönüşüm alanındaki çalışmalarını ziyaretçilerine sunacak. Kurumsal bilişim çözümleri alanında kamu ve özel sektördeki önemli kurumları bir araya getiren etkinlik kapsamında Türkiye'nin gündeminde yer alan kentsel dönüşümün altyapısı ile ilgili güncel çözümler de sunulacak. 


Bu yılki CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'nın şehirlerin geleceğini ilgilendiren akıllı kentler konusuna geniş yer ayırdığına dikkat çeken SAMPAS Yönetim Kurulu Başkanı Sekip Karakaya, konu ile ilgili olarak şunları söyledi: "CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı bilişim teknolojilerinin temas ettiği farklı çözümleri bünyesinde bir araya getiriyor. Şehirlerin değişen yüzü ve bu değişimde bilgi teknolojilerinin son hızla artan payı giderek daha fazla ilgi görüyor. Dünya çapında ödüller kazanan yerel başarı hikayelerimizi fuar kapsamında ziyaretçilerimizle paylaşacağız. 30 yılı aşkın süredir sunduğumuz yenilikçi çözümlerle birçok öncü ve önemli çalışmaya imza attık. 2012 yılında ülkenin gündemine oturan ve afet riski olan alanların yıkılarak yenileştirilmesini hedefleyen kentsel dönüşüm çalışmalarında geldiğimiz noktayı da pratik çözüm örnekleri ile kamuoyuna sunmak istiyoruz. Ayrıca Türkiye'de belli seviyeye gelmiş kentlerin, dünya ölçeğinde rekabetçi bir yapıya kavuşması ve önemli başarılar elde etmesi için geliştirdiğimiz modernizasyon projelerimizi de paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyacağız. Fuarın kurumsal (B2B) ziyaretçileri hedefleyen yapısında geniş bir standla yer almaktan ve çalışmalarımızdaki heyecanı ziyaretçilerimize yansıtacak olmaktan mutluluk duyuyoruz." Gelecekteki iş stratejilerinin temel bir parçası olan bilişim, hemen her sektörde yeni iş alanlarının açılmasını ve sektörün büyümesini sağlıyor. Sektörün ihtiyaçları ve eğilimi doğrultusunda yenilenen yapısıyla CeBIT Bilişim Eurasia, bu yıl da sektördeki hızlı gelişime ayna tutacak; gündemi ilgilendiren konu ve ihtiyaçların altını çizerek doğru çözümleri katılımcılara sunacak. 



Gazete Hakikat 



Geri Dön