28 / 03 / 2024

Çekmeköy 1/1000 ölçekli imar planı İBB Meclisi'nde onaylandı!

Çekmeköy 1/1000 ölçekli imar planı İBB Meclisi'nde onaylandı!

Çekmeköy Bölgesi 1/1000'lik Planlar İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nden onaylanarak geçti. Karar bölgede sevinçle karşılandı.



Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz beklenen 1/1000'lik planların İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nden geçtiği müjdesini verdi. Heyecanla beklenen 1/1000 ölçekli Çekmeköy uygulama imar planları, İBB Meclisi'nde onaylandı. Planların onaylandığı müjdesi ilçe halkında sevinçle karşılandı. 


Vatandaşın mağdur olmaması için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Poyraz, "Planların iptalinin ardından, müteahhitlerle anlaşan, evlerinden çıkıp belirsizlik içinde kalan vatandaşlarımız mağdur oldular. Bu dönem bizden en çok beklenen ve istenen şeyin bu planların bir an önce çıkarılması olduğunu biliyoruz. Vatandaşımızın mağdur olmaması için gece gündüz çalıştık. Bizim meclisimizden Şubat ayında geçirmiştik; şimdi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde de onaylandı. Gece gündüz çalışarak emek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepimize hayırlı olsun." şeklinde konuştu 



Flashaber





Geri Dön