23 / 04 / 2024

Çekmeköy Essa Flora Evleri fiyat listesi!

Çekmeköy Essa Flora Evleri fiyat listesi!

Firma: Essa Gayrimenkul

Proje: Çekmeköy Essa Flora

Çekmeköy Essa Flora Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Essa Flora Çekmeköy teslimleri Nisan 2014 yılında gerçekleştiriliyor...




Essa Flora Evleri İstanbul Anadolu yakasında Çekmeköy'de inşa ediliyor. Çekmeköy Essa Flora Evleri fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor.


Essa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Essa Flora Evleri 5 blok halinde yükseliyor. 59 adet dairenin yer aldığı Çekmeköy Essa Flora projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri buluyor. 


Çekmeköy Essa Flora Evleri fiyat listesi 270 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Essa Flora Çekmeköy ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat olarak verildikten sonra, kalan konut bedeli 120 aya kadar banka kredisi ile ödeniyor.


Essa Flora Çekmeköy Evleri 3'inde bloklar 3 kat olarak tasarlandı. Essa Flora Çekmeköy projesinde bahçe katı, ara kat ve çatı katları bulunuyor. 


Essa Flora Çekmeköy teslim tarihi Nisan 2014 yılı olarak belirlendi. Çekmeköy Essa Flora Evleri projesinde yüzme havuzu, açık - kapalı otopark, fitness center, çocuk yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Çekmeköy Essa Flora Evleri fiyat listesi!


2+1 konutlar 270 bin dolardan, 

3+1 konutlar 440 bin dolardan,

4+1 konutlar 685 bin dolardan başlayarak değişiyor.


Essa Flora satış ofisi!

Essa Flora Çekmeköy adres: Merkez Mahallesi, Durmuşoğlu Cad. Hoşseda Sokak Çekmeköy/İstanbul



Essa Flora iletişim

Telefon: 444 0 417

Web adres:www.essaflora.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön