28 / 03 / 2024

Çekmeköy Şehit Vefa Karakurdu Anaokulu açıldı!

Çekmeköy Şehit Vefa Karakurdu Anaokulu açıldı!

Geçtiğimiz aylarda yaşanan hain bir terör saldırısında hayatını kaybeden Çekmeköylü Şehit Vefa Karakurdu’nun adı Çekmeköy'ün Koçullu Mahallesi’nde açılan anaokulunda yaşayacak.




Geçtiğimiz aylarda yaşanan hain bir terör saldırısında hayatını kaybeden Çekmeköylü Şehit Vefa Karakurdu’nun adı Koçullu Mahallesi’nde açılan anaokulunda yaşayacak.


Hain terör saldırısında hayatını kaybeden Çekmeköylü Şehit Polis Vefa Karakurdu’nun adının verildiği anaokulunun açılışı töreni, Koçullu Mahallesi’nde gerçekleşti. Açılış törenine Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Hürol Öztürk, belediye başkan yardımcıları, öğrenciler ve velileri katıldı.


İstiklal Marşı’nın okuması ve saygı duruşu ile başlayan törende katılımcıları selamlayan Başkan Poyraz “ Vatanı için şehit düşen Vefa komiserimizin ismini Eğitim Vadisi Çekmeköy’ümüzde bir anaokulunda yaşatacağız. Bu yuvadan çıkıp serpilecek gençlerimizin de Vefa komiser gibi vatanperver olacağından hiç şüphem yok. Ben bu vesile ile tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum,” dedi.


Açılışın ardından Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Hürol Öztürk sınıfları dolaşarak öğrencilerle ve öğretmenleriyle sohbet etti.



Çekmeköy Belediyesi


Geri Dön