19 / 03 / 2024

Çekmeköy Seyir Kulesi'nin inşaatında son aşamaya gelindi!

Çekmeköy Seyir Kulesi'nin inşaatında son aşamaya gelindi!

Çekmeköy Merkez Mahallesi’nde deniz seviyesinden 270 metre yükseklikte hayata geçirilen Çekmeköy Seyir Tepesi'nde çalışmaları sürüyor.




Çekmeköy Merkez Mahallesi’nde deniz seviyesinden 270 metre yükseklikte inşa edilen Çekmeköy Seyir Tepesi'nin inşaatı devam ediyor.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çekmeköy Belediyesi iş birliği ile hayata geçirilen Çekmeköy Seyir Tepesi, içerisinde yer alan özellikleriyle İstanbullular’ın uğrak mekanları arasında yer almak için gün sayıyor. Çekmeköy Seyir Tepesi’nin içerisinde; park ve yeşil alanlar, hobi bahçeleri, tematik yürüyüş parkurları, tenis kortu, bisiklet parkuru, biyolojik gölet, futbol ve basketbol sahası yer alacak.  İstanbul ve Çekmeköy manzarasına sahip seyir kulesinin inşaatında da son aşamaya gelindi.


Projenin inşaat çalışmaları hakkında bilgi alan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “yerin tahsisi ve projelerin hazırlanması zaman alan süreçlerdi. Bu dönemde kaybettiğimiz zamanı uygulama aşamasında telafi etmek için ekiplerimiz hızla çalışıyorlar. Sadece Çekmeköylülerin değil çevre ilçelerde yaşayanların da iyi vakit geçirecekleri huzurlu bir sosyal tesis hazırlıyoruz,” diye konuştu.


 


Çekmeköy Belediyesi



Geri Dön