29 / 03 / 2024

Celal Erdoğdu kimdir?

Celal Erdoğdu kimdir?

İstanbul Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. kurucu ve yönetici ortağı Celal Erdoğdu kimdir? Celal Erdoğdu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Celal Erdoğdu...



Celal Erdoğdu kimdir?

Celal Erdoğdu, 2001 yılında İTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlaması lisans proramını tamamlamış ve bu eğitimi ile beraber çift anadal programı ile yine aynı üniversitede mimarlık eğitimi almıştır. Bu eğitimlerini takiben Almanca eğitimi için Almanya'da ve İngilizce eğitimi için İngiltere'de iki yıla yakın bulunmuştur.  


2003-2005 yılları arasında gayrimenkul pazarlamasında yer aldıktan sonra 2005 yılında İstanbul Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.’nin kurucu ve yönetici ortağı olmuştur. Celal Erdoğdu, 2007 yılından bu yana Sermaye Piyasası Kurulu’nun lisans verdiği “Gayrimenkul Değerleme Uzmanlarındandır”. 


2005 yılından bugüne onbinlerce raporun hazırlanması aşamasına liderlik etmiştir. 2012 yılında ISMA - Informācijas Sistēmu Menedžmenta Augstskola'dan MBA derecesini Gelişen Pazarlarda Gayrimenkul Yatırımı ve Geliştirmesi için Pendik/Kurtköy Vaka Çalışması (Real Estate Investment & Development in a Emerging Market Case of Pendik/Kurtkoy) isimli tezi ile tamamlamıştır.

 

Celal Erdoğdu, RICS (Royal Insititution of Chartered Surveyors - Birleşik Krallık)'ın uluslararası tanınırlığı olan MRICS ünvanına sahiptir. Bununla birlikte Celal Erdoğdu, İstanbul Şehir Plancıları Odası'na Şehir Plancısı ünvanıyla üyesidir.

 

Celal Erdoğdu

Amerikan Değerleme Enstitüsü (Appraisal Institute) "Otel Değerlemesi" (Small Hotel/Motel Valuation) Programı

Amerikan Değerleme Enstitüsü (Appraisal Institute) "Akaryakıt Tesisi Değerlemesi" (Appraising Convenience Stores / Retail Fuel Properties) Programı

Sertifikasına sahiptir.




Geri Dön