26 / 04 / 2024

Celaleddin Polat: Altyapısız yerleşim yeri kalmayacak!

Celaleddin Polat: Altyapısız yerleşim yeri kalmayacak!

Tunceli Hozat Belediye Başkanı Celaleddin Polat, ilçede altyapısız yerleşim yeri kalmayacağını söyledi. Polat, ''Daha önce vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi hiçbir mahallemizde alt yapı sorunu kalmayacak. Bu bizim öncelikli hedeflerimizdir. Bu çalışmaların yüzde 90 kısmını tamamladık''dedi.




Hozat Belediyesi olarak çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Başkan Polat, "İlçe genelinde kanalizasyonsuz mahalle kalmamasını hedefliyoruz. Özelikle yeni yapılaşma alanlarında geçici çözüm ile açılan fosseptik çukurlar kapatılıp ana şebeke bağlantıları yapılıyor. Son olarak ilçemiz Köprübaşı Mahallesi 2 Temmuz Caddesi'nde yeni yapılan konut alanlarına kanalizasyon ve yol yapımı için mahalle sakinleri ile sorunu yerinde inceledik.  Yapılacak ölçüm ve projelendirme çalışması akabinde yeni kanalizasyon şebekesi döşeme ve bağlantı yollarının yapımına başlanacak" dedi.


Başkan Polat, "Daha önce vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi hiçbir mahallemizde alt yapı sorunu kalmayacak. Vatandaşlarımızı fosseptik çukurlardan kurtaracağız. Bu bizim öncelikli hedeflerimizdir. Bu çalışmaların yüzde 90 kısmını tamamladık. İnşallah bundan sonra tek ev olsa dahi altyapısız kalmayacaktır" diye konuştu.



Özgür Dersim


Geri Dön