24 / 04 / 2024

Celaloğlu İnşaat Kayacity adres!

Celaloğlu İnşaat Kayacity adres!

Firma: Celaloğlu

Proje: Kayacity

Celaloğlu İnşaat Kayacity adres bilgilerine göre proje Başakşehir Güvercintepe Mahallesi'nde inşa ediliyor. Toplam 236 adet dairenin yer aldığı projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.



Kayacity Rezidans'ta 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. Tem ve 3. Köprü bağlantı yolunun tam merkezinde olan proje Atatürk Havalimanı'na 10 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor. 


Celaloğlu İnşaat  Kayacity  adres bilgileri kapsamında projenin İstanbul Başakşehir Güvercintepe Mahallesi, Mert Sokak'ta yer aldığını söyleyebiliriz. 


236 adet konuttan oluşan Kayacity Residence 15 bin 650 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Projede dairelerin alanları 114 ile 172 metrekare arasında değişiyor. 


Başakşehir Kayacity'de açık yüzme havuzu, toplantı ve taziye odaları, kapalı yüzme havuzu, koşu bantları, Türk hamamı, cardio ve GYM ekipmanları, buhar odası ve sağlık kulübü gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Kayacity Başakşehir Evleri'nde 172 metrekarelik 4+1 daire fiyatı 415 bin TL'den başlıyor.  Celaloğlu  İnşaat imzası taşıyan projede anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor. 


Celaloğlu İnşaat Kayacity adres : Güvercintepe Mah. Mert Sok. Kayabaşı-Başakşehir/İstanbul


Kayacity Residence iletişim 

Telefon: 0212 486 31 93

Web: http://kayacity.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön