24 / 04 / 2024

Çelebizade'den iz ve koku bırakmayan özel tasarım halılar!

Çelebizade'den iz ve koku bırakmayan özel tasarım halılar!

Çelebizade, iz ve koku bırakmayan özel tasarım halılarıyla dikkat çekiyor. Kalabalık alanlara uygun olarak üretilen Çelebizade cami ve vakıf halıları, ibadet alanlarında hijyenik kullanım alanı yaratıyor.



Yurt içi ve yurt dışında birçok caminin zeminlerini anti bakteriyel halılarla kaplayan Confetti’nin yeni markası Çelebizade, iz ve koku bırakmayan özel tasarım halılarıyla dikkat çekiyor. Kalabalık alanlara uygun olarak üretilen Çelebizade cami ve vakıf halıları, ibadet alanlarında hijyenik kullanım alanı yaratıyor.


İslam’ın kutsal mekânları olan camiler;  dinin estetiğe, güzelliğe, temizliğe verdiği değerin vücut bulduğu sanat eserleri olarak kabul görüyor. Camileri tasarlayan mimarlar da mimari tasarım ve iç dekorasyonunun uyum içinde olması gerektiğini söylüyor. İç mimariyle uygun dekore edilen camilerin halı seçiminde de dikkat edilmesi gereken birçok farklı nokta bulunuyor. Camilere yapılan bağışlarla alınan halıların; özellikle uzun ömürlü, aşınmaya dayanıklı ve hijyenik olması gerekiyor.


Cami ve vakıf halılarında kullandığı özel Yeni Zelanda yünüyle, kalabalık ortamlara uygun olarak üretilen Confetti’nin cami halıları, anti bakteriyel ve anti alerjik özelliklere sahip. Alana uygun duvardan duvara döşenen Çelebizade cami halıları, isteğe ve mekânın havasına göre farklı tasarımlarda üretilebiliyor. Hav bırakmayan ve alev almaz geç tutuşma özelliği ve dayanıklı yapısıyla uzun ömürlü bir kullanım da sunuyor. Kalabalık kullanım nedeniyle çabuk aşınmaması için diğer halılara göre daha sık dokunuyor. İz ve koku bırakmayan Çelebizade cami ve vakıf halılarında Yeni Zelanda yünü dışında polyamid iplik de kullanılıyor. Avrupa’dan Ortadoğu’ya birçok ülkede camilerin zeminlerini kaplayan Çelebizade, çabuk kuruma ve koku yapmama özellikleriyle ön plana çıkarken, sunduğu zengin renk ve model seçenekleriyle de dikkat çekiyor.


Geri Dön