25 / 04 / 2024

Cem Ceminay 'ın reklam yüzü olduğu Batışehir'de 188 bin liraya!

Cem Ceminay 'ın reklam yüzü olduğu Batışehir'de 188 bin liraya!

Firma: Ege Yapı Group, Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama

Proje: Batışehir

Yaklaşık 700 milyon TL’lik yatırımla 818 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Batışehir Projesi’nde, 188 bin TL’den 1 milyon 369 bin TL’ye kadar farklı fiyatlarla toplam 3 bin 305 adet konut yer alıyor



Batışehir’in Yeni Reklam Yüzü Cem Ceminay


EgeYapı Group’un ‘Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi’ Ödüllü  Batışehir  Projesi’nin yeni reklam filmi, Cem Ceminay’ın kendine has anlatım üslubu ile yayınlanmaya başladı.


EgeYapı Group tarafından İstanbul Bağcılar’da inşa edilen Batışehir Projesi’nin yatırımcılara sunduğu avantajlar, radyoculuğun duayen isimlerinden Cem Ceminay’ın rol aldığı yeni reklam filmiyle anlatılıyor. 


Batışehir’i bir de Cem Ceminay’ın tarzıyla izleyin


Cem Cemimay, reklam filminde kendine has üslubu ile Batışehir’in açık hava çarşısında alışveriş yapıyor, sosyal alanlarında günün yorgunluğunu atıyor ve sağlıklı bir yaşamın da kapılarını açan Batışehir’de sporunu ihmal etmiyor. Yönetmenliğini Kağan Erturan’ın gerçekleştirdiği reklam filminde Cem Ceminay, yatırımcıları yine kendi tarzında Batışehirli olmaya çağırıyor. 


Batışehir, sürdürülebilir yaşamın kapılarını açıyor


Yaklaşık 700 milyon TL’lik yatırımla 818 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Batışehir Projesi’nde, 188 bin TL’den 1 milyon 369 bin TL’ye kadar farklı fiyatlarla toplam 3 bin 305 adet konut yer alacak. Proje kapsamında konutların yanı sıra otel – rezidans ve ofislerin yer alacağı Batışehir Premium ile çok sayıda önemli markanın da bulunacağı bir açık hava çarşısı bulunacak. 


Telefon:444 5 343

Web adresi: www.batisehir.com


projeye sor



Geri Dön