20 / 04 / 2024

Cem Demiröz kimdir?

Cem Demiröz kimdir?

Prime Gayrimenkul Değerleme Yöneticisi Cem Demiröz kimdir? Cem Demiröz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cem Demiröz'ün yönetici olduğu Prime Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ne zaman kuruldu?



Cem Demiröz kimdir?

Cem Demiröz, İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme bölümünden 1998 yılında mezun oldu. Cem Demiröz, aynı yıl içinde Finans Leasing - Finans Departmanında çalışma hayatına başladı. 


Finans Leasing’te finans ve hazine operasyonları konularında çalışan Cem, 2002 yılında Colliers International’a katıldı. 


Cem Demiröz, Colliers International danışmanlık departmanı müdürü olarak gayrimenkul değerlemesi, finansal fizibilite, pazar araştırma ve konsept geliştirme raporlarından sorumlu olarak 7 yıl çalıştı. 


Cem Demiröz, 2009 yılında Sermaye Piyasası Kurulu’nun sınavlarında başarılı olarak değerleme uzmanlığı lisansını almıştır ve 2009 yılı Ağustos ayında kurulan Prime Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.’de Yönetici Ortak olarak görev yapmaktadır.


Prime Gayrimenkul Değerleme..

Prime Gayrimenkul Değerleme, Sermaye Piyasası Kurulu’nun belirlediği değerleme standartlara göre çalışmaktadır. Şirketimiz Ağustos 2009 tarihinde İstanbul’da Prime Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. adı altında 245.000 TL sermaye ile kurulmuştur. Prime Değerleme 2013 yılı itibariyle toplam 127 çalışanı ve 300'e yakın çözüm ortağı ile Türkiye’nin tüm illerinde değerleme hizmeti vermektedir.






Geri Dön