20 / 04 / 2024

Cem Yılmaz, Levent Loft'tan daire satın aldı!

Cem Yılmaz, Levent Loft'tan daire satın aldı!

Herkesin krizden yakındığı dönemde Cem Yılmaz, aynı yerden herbiri milyon dolar olan 5 daire birden aldı



Otomobillere düşkünlüğüyle bilinen Cem Yılmaz, yatırım söz konusu olduğunda "Nakitte kalmayı tercih ettiğini" söylemişti. Parasını bankada tuttuğunu belirten Cem Yılmaz, fikir değiştirdi ve emlak yatırımına yöneldi. Daha önce Levent Loft'tan bir daire alan Yılmaz, geçtiğimiz günlerde aynı projeden 4 daire daha aldı. İkisi Levent Loft'ta, üçü ise projenin devamı olan Levent Loft Bahçe'de yer alan daireleri aldıktan sonra ofisini de buraya taşımaya karar verdi.
Sabah

Basında yer alan diğer haberler:

Yılmaz'dan yahşi alışveriş
Lüks otomobil tutkunu Cem Yılmaz, yatırımı gayrimenkule kaydırdı. Yılmaz, İstanbul'da 5 daire birden aldı. Dairelerin fiyatı ise ortalama 1 milyon dolar

Lüks otomobil tutkusuyla bilinen Cem Yılmaz, bu kez yaptığı gayrimenkul yatırımıyla dikkati çekti. Yılmaz, Levent'te inşa edilen Levent Loft ve Levent Loft Bahçe'den toplam 5 daire birden aldı.
Yılmaz'ın birisinde oturmayı planladığı, 2 + 1 büyüklüğünde olan iki daireyi inşaat başladığında aldığı, geçen hafta da biri stüdyo, biri 2+1 ve 1+1 olmak üzere 3 daire daha alarak ev sayısını 5'e çıkardığı açıklandı. Yılmaz'ın aldığı bir dairenin ortalama fiyatının ise 1 milyon dolar olduğu belirtildi.

İstanbul manzaralı
İkisi Levent Loft'ta, üçü ise projenin devamı olan Levent Loft Bahçe'de yer alan daireler, merkezi konumuyla dikkati çekiyor. Levent Loft ve Levent Loft Bahçe iç bahçeleriyle şeffaf bir konut bloğu olarak Büyükdere Caddesi'nde yer alıyor. Fiyatları 480 bin ile 1 milyon 600 bin dolar arasında değişen daireler, Boğaz ve kentin panoramik görüntüsünü kapsayan geniş bir İstanbul manzarasına sahip.
Milliyet

5 milyon dolara 5 tane daire aldı

Cem Yılmaz, İstanbul Levent'teki 'Levent Loft Bahçe'den 3, 'Levent Loft'tan 2 olmak üzere toplam 5 daire birden satın aldı

Daire başına 1 milyon dolar ödeyen Cem Yılmaz paranın 4 milyon dolarlık bölümünü peşin verdi.

Cem Yılmaz'ın oturacağı dairenin dekorasyonu bitmek üzere. Cem Yılmaz 2009'da 1 milyon 705 bin TL ile en çok vergi ödeyen yıldızlar listesinin üçüncü sırasında yer aldı.
Posta


Geri Dön